Czy obejrzeliście już film "Plandemia", który pokazuje, jak nas oszukali?
Napisano 12 marzec 2021 - 19:08
Napisano 12 marzec 2021 - 19:47
Napisano 12 marzec 2021 - 20:16
Wystarczyło zamknąć seniorów w domach, ale tak się nie stało. Teraz idzie druga tura. Czas na kolejną grupę wiekową, a może na wszystkich....,a może tylko zawodową, okaże się. Ja już kończę z tym pisaniem, a Wy się zastanówcie nad zapasami żywności i nad zapasami żywności jako rolnicy. Na waszych rękach spoczywa nasze bezpieczeństwo. Zaorajcie wszystkie ugory i niech Was chciwość aby nie zgubi.
Napisano 12 marzec 2021 - 20:42
Napisano 12 marzec 2021 - 21:10
Karma dla zwierzątek płaci 3 razy tyle co chleb. Jak sie spełnią twoje proroctwa głodowe to będziemy jedli karme albo te zwierzątka domowe.
Napisano 12 marzec 2021 - 21:11
Napisano 12 marzec 2021 - 21:40
Kiedy, nie wiem. Po pandemii będzie jeszcze gorzej, ale wszystkich proroctw wam tu nie wyłożę, bo raz nie dam rady, dwa nie uwierzycie mi. Na głód jeszcze przyjdzie czas, ale warto mieć coś w zapasach. Jak wydarzy się coś kolejnego z proroctw co mnie natchnie do pisania, to może napiszę. Na razie co dzień praktycznie się coś spełnia. Np wyjście Anglii z Unii. Unia w ogóle ma nie działać...,przywolywania trumpa i takie tam. Jak dobrze pamiętam Nostradamusa, pisał tak: po wielkich trudach ludzkości przyjdzie jeszcze większy... (wojna,meteor)
Potem
... Głód na początku zmienny, później powszechny.
A o wybuchu wojny pisał tak: krew,mleko,czyraki
Wojna przyjdzie jak złodziej, a u wszystkich będzie biała krew. Podczas jakiegoś święta europejskiego w nocy ze środy na czwartek.,wszyscy mają świętować, może koniec pandemii?
Napisano 12 marzec 2021 - 21:45
Napisano 12 marzec 2021 - 22:00
Pandemia jest zaplanowana. Na bank. Tyle w temacie. Więcej nie mogę powiedzieć. Słuchajcie dobrej muzyki i módlcie się o ładną pogodę. Ja się modliłam o deszcz i spadł, to może i wam się uda.
Napisano 17 marzec 2021 - 05:27
Ja wam powiem tak: Sezon na prawdziwą pandemię uważam za rozpoczęty.
Prawdziwą? A teraz to była jaka?
Napisano 17 marzec 2021 - 05:28
Prawdziwa. Zaplanowana. Szczegółowo realizowana.
Wystarczyło zamknąć seniorów w domach, ale tak się nie stało. Teraz idzie druga tura. Czas na kolejną grupę wiekową, a może na wszystkich....,a może tylko zawodową, okaże się. Ja już kończę z tym pisaniem, a Wy się zastanówcie nad zapasami żywności i nad zapasami żywności jako rolnicy. Na waszych rękach spoczywa nasze bezpieczeństwo. Zaorajcie wszystkie ugory i niech Was chciwość aby nie zgubi.
No to tak jak się zaczęła rok temu. Albo wymknęła z laboratorium. Pytanie gdzie i kiedy.
Napisano 17 marzec 2021 - 05:30
Jak patrzę co się dzieje na świecie, to cały czas wszystko się pokrywa. A jest tego bardzo dużo. Chyba założę zbiórkę na zrzutce, daj talara to powróżę
I czarnego kota musisz mieć ze szklaną kulą , pare tali kart..., będzie dobrze, dobrze kombinujesz
Napisano 17 marzec 2021 - 05:32
Tyle lat już o tym trąbie... W koło tylko śmiech. Mi już się znudziło...
Pandemia jest zaplanowana. Na bank. Tyle w temacie. Więcej nie mogę powiedzieć. Słuchajcie dobrej muzyki i módlcie się o ładną pogodę. Ja się modliłam o deszcz i spadł, to może i wam się uda.
Ale przez kogo zaplanowane? Kraj, Koncerny? Grupę miliarderów? Naukowców? Czy grupę osób mających chęć przejęcia władzy nad ludźmi...Opcji jest dużo.
Napisano 17 marzec 2021 - 08:46
Napisano 17 marzec 2021 - 10:45
Szukajcie, a znajdziecie, cytując klasyka
Wszystkie tropy wiodą do Szangahju...
Napisano 30 maj 2021 - 17:33
Przestańcie pier..... głupoty,dobrze że nie chorujecie,jak ktoś z was zachoruje to zmieni zdanie,niektórzy tu widzę mądrzejsi od profesorów medycyny-pozdrawiam i zdrowia życzę.
Napisano 04 styczeń 2022 - 17:03
ja na poczatku nie chcialem sie szczepic. Jakos uwazalem, ze z tego moze byc potem wiecej klopotow. Ale jak zobaczylem, ile ludzi choruje i ile umiera, to sie zdecydowalem. Wiecie jak to jest w polityce. Rzad swoje, opozycja swoje. A tutaj wszyscy mowia, ze warto sie szczepic. Takze autorytety lekarskie. Jednak to cos oznacza. Gdyby te szczepionki byly szkodliwe, to chyba nie wszyscy by mowili jak jeden maz. Tak to sobie tlumacze. Jakos wszyscy sa dziwnie zgodni. Nie tylko u nas, ale ogolnie na calym swiecie. Z tego wychodzi, ze mimo wszystko warto sie zaszczepic. A inna sprawa jest taka, ze te szczepionki i tak nie daja gwarancji, ze nie zachorujemy. Podobno w razie czego jednak bedziemy o wiele mniej odczuwac skutki ewentualnego koronawirusa
Napisano 10 marzec 2022 - 09:59
Na grypę i inne świństwa ludzi też umierali niestety nikt wtedy afery nie robił, po prostu tak się stało i koniec, a teraz wielkie szaleństwo, ktoś i to nie jedna osoba ma w tym jakiś cel, początek czegoś niedobrego niestety
Napisano 10 marzec 2022 - 11:55
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: koronawirus, pandemia
Porozmawiajmy o rolnictwie →
OGŁOSZENIA ROLNICZE →
Zapłać rachunki, weź pożyczkę bez wychodzenia z domu.Napisany przez Martin , 23 mar 2020 Koronawirus, Nie wychodź z domu i 1 więcej |
|
|
||
Porozmawiajmy o rolnictwie →
OGŁOSZENIA ROLNICZE →
Zapłać rachunki, weź pożyczkę bez wychodzenia z domu.Napisany przez Martin , 23 mar 2020 Koronawirus, Nie wychodź z domu |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych