Monk Posted September 29, 2020 Report Posted September 29, 2020 Jak jest z Wami i z konkursami? Czy gracie moze w konkursach oraz czy udaje sie Wam w takich eventach wygrywać? Jesli tak to co do tej pory wygraliście? Quote
Tuzon Posted September 29, 2020 Report Posted September 29, 2020 Moją największą wygraną w konkursie jest w sumie bilet na koncert. Dobrze, ze wygrałem w zeszłym roku bo pewnie w tym roku bym sie na koncert nie wybrał z uwagi na sytuację W sumie czasami grywam, kiedyś grałem częściej ale ostatnio również gram Jesli sie nie gra to sie nie wygrywa prosta sprawa. Ciekawa promocja jest obecnie w Netto: https://www.25latrazem.netto.pl/ W sklepach mozna dostać nagrodę natychmiastową ( w każdym sklepie obecnie wygrywa 25 koszyków). Ale mozna również zarejestrować paragon na stronie głównej oraz grać o nagrody głowne. Quote
Remi Posted October 8, 2020 Report Posted October 8, 2020 Jedyne co wygrałam w swoim życiu to 10 zł w chipsach haha.... tak to zawsze wszystkie losy i konkursy kończyły się porażką. Quote
Recommended Posts