Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, czy ktoś próbował sprawdzić w Demo czy umie spisać się sam? Próbowałem kilka razy podejść do samo spisu ale cały czas ukazują się błędy. Czy demo formularza jest źle skonstruowane czy to jest aż takie trudne do opanowania. Jak ktoś próbował to opanować niech się wypowie.

Posted

Kokego, byłem w trasie i miałem pare godzin czasu do załadunku, wtedy usłyszałem w radio o spisie, z trzy tygodnie temu, jednak zapomniałem o liście z gus-u z numerem nadanym. Zalogowałem się na stronie której nazwe zapamiętaĺem z reklamy i wpisałem nr. gospodarstwa nadany przez arimr i poszło dość łatwo, na smartfonie i przy mojej skromnej wiedzy jeśli chodzi o imternet, smartfon czy komputer.

Spisałem się do imienia i nazwiska , nr. gosp. z arimr i bodaj pesel wymagali. Z tego co pamiętam to demo nie klikałem tylko było coś w rodzaju start -( demo też było) Było kilka pytań które wymagały zastanowienia, zwierzęta zbyłem jednym kliknięciem bo nie posiadam nic żywego prócz psa.

Zaskoczyło mnie że przy pytaniu ile osób pracuje w gospodarstwie nie chciało mnie puścić dalej , dopiero przy trzeciej próbie wyświetlił sie komunikat - niemożliwe prowadzenie gospodarstwa w 1 osobe, ale po czwartym kliknięciu piszło dalej. Wpisaĺem 54 ha, a co by system wyswietlił jak dodatkowo miaĺem 20 - 25 macior i ponad 300 sztuk trzody ? Niewiem i raczej sie nie dowiem.

Odnośnie twoich problemów z spisem rolnym proponuje spróbować np. jutro i nie wchodzić w demo tylko poszukać innego zapytania, myślę ,że na komputerze powinno być łatwiej niż na smartfonie.

Powodzenia i pozdrawiam.

Posted

Zapomniałem wspomnieć, że po powrocie z trasy zweryfikowałem numer gusowski i ten nadany przez arimr i jest pewne że są to dwa różne numery, myślę że jak były moje dane , być może również regon to mój spis znalazł się na swoim miejscu pomimo niewłaściwego nr. gosp. dla spisu gus.

Pozdrawiam.

Posted
Wiesz Vademecum, że ja robiłem na laptopie i dalej nic nie idzie nawet nr. gosp. nie dało się wpisać a gdy zajechałem do zasiewów wszędzie zrobiło się na żółto i przeskoczyło na początek. To chyba jakaś lipa wymyślona przez polaka
Posted

Vademecum, to co piszesz jest jakoś zaskakujące, zmieniające się jak księżyc nocą. Mam tu Twój wpis z innego tematu U mnie jest infrastruktóra na ponad 20 macior i 600 tuczników rocznie, puki nic sie nie zmieni będzie tam hulać wiatr.

Cytat w/w że jesteś posiadaczem 25 macior i ponad 300 sztuk trzody. Jest jeszcze wiele innych różniących się nieścisłości w tematach ale to już niech Ci będzie na zdrówko. :D   :shy: 

Posted

kolego, to że ponad 5 lat temu zlikwidowałem hodowle nie znaczy , że zbużylem budynki, infrastruktura jest i w przeciągu 6 msc. jestem w stanie odpalić taką hodowle - tylko po co ?

Nie wiem o co ci chodzi z tą nocą i księżycem ?