zabekprk Posted November 3, 2020 Report Posted November 3, 2020 Szukam jakiś wytrzymałych paneli ogrodzeniowych z przeznaczeniem do wykonania ogrodzenia zagrody. Na to pójdzie później jakaś roślina pnąca. Możecie polecić mi coś z tego zakresu? Quote
Vademecum Posted November 3, 2020 Report Posted November 3, 2020 profile stalowe będą wytrzymałe Quote
Dariusz12322211 Posted January 18, 2021 Report Posted January 18, 2021 Poszukaj paneli ogrodowych tutaj bramy i ogrodzenia . Ja polecam coś wytrzymałego żeby było na lata! Quote
tomcio112 Posted June 29, 2022 Report Posted June 29, 2022 Nie chcesz zamówić jakiegoś spawanego? teraz te panele to lichota Quote
Danint Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 Tak naprawdę to kwestia grubości danego ogrodzenia, także jeśli ogrodzenie musi być bardzo mocne to zwróć uwagę właśnie na to. Choć zwierzęta raczej nie powinny aż tak uderzać w ogrodzenie, żeby musiało być nie wiadomo jak wytrzymałe. Tak czy siak możesz sprawdzić ile kosztują konkretne rodzaje ogrodzeń, myślę że Ci to pomoże. Sam niedawno korzystałem ze strony https://kb.pl/porady/cennik-ogrodzen-panelowych-i-ich-montazu/, żeby zorientować się w obecnych cenach (wiadomo jak wszystko szybuje w górę). Quote
sandzia111 Posted September 27, 2022 Report Posted September 27, 2022 Nie może być za niskie, bo dzikie zwierzęta tj sarny mogą przeskoczyć. Quote
Recommended Posts