Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pilne. Witam, miesiąc temu była awaria w łazience pękła rura pod prysznicem i 3 godziny lała się woda. W samej łazience sytuacja opanowana nic się nie dzieje płytki nie odparzyly się ale w pomieszczeniu po drugiej stronie baterii ściana spuchła. Został skuty tynk 2 tygodnie przerwy na osuszanie. Potem nowa warstwa gips farba ceramiczna i problem powrócił. Czy jest jakieś rozwiązanie na pozbycie się problemu cały czas czuć od podłogi wilgoć i pleśń, farba też miejscowo zaczyna odchodzić. W pokoju tym za miesiąc będzie mieszkać nowonarodzone dziecko. 

Posted

Suszyć i wietrzyć, zbić tynki, rozebrać podłogę, wstawić osuszacz. Cóż więcej napisać. Musisz dać ujście wilgoci. Inaczej nic nie zrobisz. Samodzielne osuszenie zajmie Ci na pewno więcej czasu niż w przypadku skorzystania z firmy Tak wiec jeśli zależy Ci na tym aby osuszenie zostało wykonane szybko i konkretnie polecam skontaktować się z dobrym specjalista od osuszania.

Ze swojej strony polecam namiary do nich

https://www.skuteczne-osuszanie.pl/osuszanie-budynkow-po-zalaniu/

Firma działa na terenie Trójmiasta oraz oferuje osuszanie budynków po zalaniu. 

• 2 weeks later...
Posted

Miałem kiedyś podobny problem, próbowałem samemu osuszać ale słabo to szło i nie miałem czym pomierzyć wilgotności, wynająłem firmę osuszającą i dopiero wtedy osuszyli tak jak trzeba. Nie ma znaku po zalaniu.