Mam trochę wolnej gotówki i zastanawiam się nad zainwestowaniem. 10% z tego co mam mógłym nawet zainwestować w jakieś bardziej ryzykowne aktywa. Giełda? Metale szlachetne... Coś co niesie ryzyko, ale generuje również spore stopy zwrotu. Może ktoś przerabiał?
Inwestowanie
Napisano 30 listopad 2020 - 14:39
Napisano 30 listopad 2020 - 15:31
Napisano 30 listopad 2020 - 16:26
Napisano 30 listopad 2020 - 20:58
Z tego co widziałem to bitcoin w ostatnim czasie zaliczał niezłe wzloty oraz upadki. I w sumie sporo dało się zarobić inwestując w odpowiednim czasie. Gdyby jednak czlowiek wcześniej wiedział.
Nie wiem ile masz kasy do zainwestowania, ale polecam wziąc pod uwagę pożyczki społecznościowe:
Więcej informacji na tej stronie. Możesz pożyczać kasę innym na procent. Zysk z tego będzie na pewno o wiele większy niż z lokat czy kont oszczednościowych, ktore obecnie przy obecnych stopach procentowych zupełnie się nie opłacają.
Napisano 14 grudzień 2020 - 07:18
Kryptowaluty się niedawno bardzo opłacały, bo BTC szedł mocno w górę, ale to dość ryzykowna inwestycja. Myślę, że teraz najbardziej opłacają się nieruchomości.
Napisano 12 wrzesień 2021 - 17:33
Inwestycje w pożyczki są nowoczesnym rozwiązaniem, przeczytaj artykuł:
Napisano 27 wrzesień 2021 - 20:12
Kilka propozycji padło, ja mogę przestrzec jedynie być nie inwestował w coś czego nie rozumiesz. Jak się zdecydujesz na coś to powinieneś to dokładnie poznać...
Napisano 04 maj 2022 - 13:48
Możesz spróbować zainwestować w grunty
Napisano 04 maj 2022 - 15:15
Napisano 29 czerwiec 2022 - 14:40
Uważam że grunty i nieruchomośći to najlepsza obecnie inwestycja
Napisano 02 sierpień 2023 - 12:11
Też tak uważam, że inwestycja w ziemie oraz nieruchomości to najlepsze co może być. Ja na chwilę obecną swój dochód nie opieram tylko o rolnictwo. Zresztą na chwilę obecną każdy wie co się dzieje, włącznie ze zbożem z Ukrainy itd. Ja na chwilę obecną też chce otworzyć takie domowe biuro przy domu i pracować , bo taniej mnie to trochę wyjdzie jak będę mieć biuro w domu. Dodatkowo też myślałam o wynajmie sprzętu biurowego zamiast kupna
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych