stephan Posted November 30, 2020 Report Posted November 30, 2020 Mam trochę wolnej gotówki i zastanawiam się nad zainwestowaniem. 10% z tego co mam mógłym nawet zainwestować w jakieś bardziej ryzykowne aktywa. Giełda? Metale szlachetne... Coś co niesie ryzyko, ale generuje również spore stopy zwrotu. Może ktoś przerabiał? Quote
Vademecum Posted November 30, 2020 Report Posted November 30, 2020 Ja kupiłem maszyny przyjęciowe i czyszczące z młyna za 30 % wartości - mam przebitke 300 % - nie cza złota ani diamentów żeby zarobić. Część sprzedam a co wykorzystam zostanie u mnie. Quote
Monk Posted November 30, 2020 Report Posted November 30, 2020 Z tego co widziałem to bitcoin w ostatnim czasie zaliczał niezłe wzloty oraz upadki. I w sumie sporo dało się zarobić inwestując w odpowiednim czasie. Gdyby jednak czlowiek wcześniej wiedział.Nie wiem ile masz kasy do zainwestowania, ale polecam wziąc pod uwagę pożyczki społecznościowe: Więcej informacji na tej stronie. Możesz pożyczać kasę innym na procent. Zysk z tego będzie na pewno o wiele większy niż z lokat czy kont oszczednościowych, ktore obecnie przy obecnych stopach procentowych zupełnie się nie opłacają. Quote
Remi Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 Kryptowaluty się niedawno bardzo opłacały, bo BTC szedł mocno w górę, ale to dość ryzykowna inwestycja. Myślę, że teraz najbardziej opłacają się nieruchomości. Quote
Taliczan Posted September 12, 2021 Report Posted September 12, 2021 Inwestycje w pożyczki są nowoczesnym rozwiązaniem, przeczytaj artykuł: Quote
mysliwski Posted September 27, 2021 Report Posted September 27, 2021 Kilka propozycji padło, ja mogę przestrzec jedynie być nie inwestował w coś czego nie rozumiesz. Jak się zdecydujesz na coś to powinieneś to dokładnie poznać... Quote
Vademecum Posted May 4, 2022 Report Posted May 4, 2022 a czemu grunty ? Jak i tak generalnie jak nie jesteś rolnikiem to nie kupisz gróntów Nasz żąd inwestuje w ukraińców, zainwestuj w uchodźców będziesz wielki dla Świata ! Quote
tomcio112 Posted June 29, 2022 Report Posted June 29, 2022 Uważam że grunty i nieruchomośći to najlepsza obecnie inwestycja Quote
SandreczkaL Posted August 2, 2023 Report Posted August 2, 2023 Też tak uważam, że inwestycja w ziemie oraz nieruchomości to najlepsze co może być. Ja na chwilę obecną swój dochód nie opieram tylko o rolnictwo. Zresztą na chwilę obecną każdy wie co się dzieje, włącznie ze zbożem z Ukrainy itd. Ja na chwilę obecną też chce otworzyć takie domowe biuro przy domu i pracować , bo taniej mnie to trochę wyjdzie jak będę mieć biuro w domu. Dodatkowo też myślałam o wynajmie sprzętu biurowego zamiast kupna Quote
Recommended Posts