dawcan Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 Witam. Piszę z ogromną prośbą , mianowicie w gospodarstwie zepsulo się sprzęgło w T-25 , mechanik przyjechał rozebral ale juz nie zrobił ponieważ ze wzgledu na COVID dostał odgórny zakaz od drugiej połówki na przyjechanie do kogokolwiek i naprawy. a my stoimy że tak powiem w POLU.. w garażu no ale z rozebranym ciągnikiem.. Tata próbował złożyć lecz po złożeniu ciągnik rogole nie chcial przekręcić.. stąd pytanie na co zwrocic uwagę? wiem głupie pytanie ale czy zwracac uwagę na strone tarczy ? jest w tym jakas zasada czy obojętnie która strona? pozdrawiam serdecznie. Quote
Vademecum Posted December 5, 2020 Report Posted December 5, 2020 zdaje sie ,że mam jeszcze tarcze nową od T 25 , taśmy zakupione w latach 80-tych.Jak ściągnąłeś połówki na żywioł to możesz mieć większy problem, w tej chwili nie wiem, ale oglądnij tarcze jeśli strony sie różnią to ma znaczenie i przeważnie piasta tarczy nie jest symetryczna między stronami. Quote
Recommended Posts