Vademecum Posted December 9, 2020 Report Posted December 9, 2020 Wlaśnie, wszystkie koszty a nie jedynie prowizja Quote
DuzyGrzegorz Posted December 9, 2020 Report Posted December 9, 2020 Ja się zapytałem o koszty, a ty Kolego ich bronisz jakbyś miał od nich prowizję. Te koszty są ustalane za konkretne czynności prawne, których w większości nie ujawniają. Miałem rolnika któremu wyliczyli 62 tys. zł. Już wydał 240 tys. zł i wg mojego rozeznania co najmniej drugie tyle jeszcze wyda. Wszystko z dodatkowych kredytów. Pozdrawiam! Quote
Sołtys Michał Posted December 9, 2020 Report Posted December 9, 2020 Ja nikogo nie bronię. Nie o to mi chodziło. Jakie miałem wątpliwości wyjaśniłem powyżej. No i o to mi chodziło, że te koszty są. I bilansują się na końcu. Quote
Sołtys Michał Posted December 9, 2020 Report Posted December 9, 2020 Vademecum , ale prowizja w nich jest. Quote
DuzyGrzegorz Posted December 9, 2020 Report Posted December 9, 2020 Właśnie, że się nie bilansują. Nie ma prowizji. Pozdrawiam! Quote
Sołtys Michał Posted December 9, 2020 Report Posted December 9, 2020 No jest. Sami to napisaliście Panowie Ot ,logika Quote
Vademecum Posted December 9, 2020 Report Posted December 9, 2020 hm, jakby nie patrzyć to załozyciel wątku poluje na złotą rybkę. Quote
Sołtys Michał Posted December 9, 2020 Report Posted December 9, 2020 A to jest pewne jak w banku I jak podatki. Quote
DuzyGrzegorz Posted December 9, 2020 Report Posted December 9, 2020 A swoją drogą to ostatnio dużo takich ogłoszeń. Pozdrawiam! Quote
naprawfinanse.pl Posted December 15, 2020 Author Report Posted December 15, 2020 Ja się zapytałem o koszty, a ty Kolego ich bronisz jakbyś miał od nich prowizję. Te koszty są ustalane za konkretne czynności prawne, których w większości nie ujawniają. Miałem rolnika któremu wyliczyli 62 tys. zł. Już wydał 240 tys. zł i wg mojego rozeznania co najmniej drugie tyle jeszcze wyda. Wszystko z dodatkowych kredytów. Pozdrawiam! Witam, każdy temat rozpatrujemy indywidualnie - wycena również zależy od stopnia trudności danego przypadku. Wszystkie czynności prawne podejmowane podczas naszego działania, są na bieżąco przedstawiane klientowi. Cena naszej usługi nie ma nic wspólnego z astronomicznymi kwotami na przykładzie powyższego komentarza. Osoby zainteresowane szczegółami zapraszam do kontaktu telefonicznego +48 579-079-842 lub poprzez adres e-mail kontakt@naprawfinanse.pl Pozdrawiam! Quote
DuzyGrzegorz Posted December 16, 2020 Report Posted December 16, 2020 Bardzo mnie zmartwił fragment: "Wszystkie czynności prawne podejmowane podczas naszego działania, są na bieżąco przedstawiane klientowi". Bardzo podobnie brzmiący fragment był zapisany w umowie rolnika, którego przypadek opisałem. Pewnie to czysty "zbieg okoliczności". Dzięki takiemu zapisowi nie mający pojęcia o całkowitych kosztach rolnik podpisuje umowę, nie za przeprowadzenie całej sprawy lecz za czynności, które się po podpisaniu umowy się mnożą i mnożą. I jeszcze jedno: "Cena naszej usługi nie ma nic wspólnego z astronomicznymi kwotami na przykładzie powyższego komentarza". Oczywiście że nie tak jak w komentarzu. Bo to przecież wpisy sądowe, kosztu zastępstwa procesowego, opinie biegłych, zwroty kosztów sądowych itp. Przecież to nie "cena naszej usługi".Pozdrawiam!P.s.Proszę, napisz Kolego tę ofertę rzetelnie i rzeczowo, bo czasy kiedy rolnicy kupowali kota w worku bezpowrotnie minęły. Pomiędzy "rzetelnością" a "wiarygodnością" jest przepaść.Jeszcze raz pozdrawiam! Quote
Recommended Posts