Kuma Posted January 2, 2021 Report Posted January 2, 2021 Witam wszystkich czytelników mam pytanie odnośnie usług melioracyjnych, chcę założyć firmę melioracyjną zajmującą się czyszczeniem rowów,odmulaniem ich ,a także naprawą uszkodzonych przepustów oraz przycinkom gałęzi przeszkadzających przy pracach na łące.Mam prośbę odnośnie zainteresowania was czyli czytelników oraz rolników takimi usługami czy byłby popyt na takowe usługi i jaka stawka mogłaby być odpowiednia. Dziękuję Quote
Vademecum Posted January 2, 2021 Report Posted January 2, 2021 Rolnik, żeby egzystować takie prace wykonuje sam. Quote
Kuma Posted January 2, 2021 Author Report Posted January 2, 2021 Tak ,ale nie każdy ma na to czas. Quote
Vademecum Posted January 2, 2021 Report Posted January 2, 2021 a co komu z wolnego czasu jak kasy niema ? Taki ktoś bierze łopate i działa, a nie liczy na cud. Quote
DuzyGrzegorz Posted January 3, 2021 Report Posted January 3, 2021 Wszystko zależy od dotacji z urzędu marszałkowskiego. Zorientuj się ile jest takich dotacji w Twoim województwie, ile jest spółek wodnych i jaki jest ich stan (ściągalność składek). Zatrudnić Cię mogą właściwie tylko spółki wodne i tylko jak mają pieniądze. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts