Edwards Posted January 11, 2021 Report Posted January 11, 2021 Hej, szukam butów na lato, praca przez wiele godzin w różnych pozycjach i wszystkich warunkach - rolnictwo szczególnie mechanika, transport ale również wiele kroków na halach itp. Najważniejsza jest wygoda i przewiewność oraz to żeby wytrzymały dłużej niż standardowe adidasy. Quote
Vademecum Posted January 11, 2021 Report Posted January 11, 2021 poszukaj , tu na forum było dużo mówione o butach roboczych Quote
ali Posted January 11, 2021 Report Posted January 11, 2021 Mam trzewiki atlasy nówki 44 rozmiar z sztywnym noskiem Quote
Vademecum Posted January 11, 2021 Report Posted January 11, 2021 takie zdarłem dobre buty, wygodne. Jedna wada to ciężkie. Na rok spokojnie wystarczą, a jak gdzieś przywalisz palcami, albo wdepniesz w gwoździa to pomyślisz, że dlatego tyle ważą , a noga cała Quote
Sołtys Michał Posted January 11, 2021 Report Posted January 11, 2021 Ja używam dobrych, starych modeli wojskowych. Opinacze, albo desanty. Ciężkie, ale mocne, Quote
bartek12 Posted January 12, 2021 Report Posted January 12, 2021 Może buty albatros? Mialem takie - zajechałem w 10msc,były bardzo wygodne po stylu mojej pracy stwierdzam, że dostały w dup.. ale za tą cenę myślałem, że z drugi rok pociągną. Niestety nie, teraz mam Uvexy droogie buty ale wygoda petarda. Pytanie nie o samą wygodę ale też w jakich pracach się specjalizujesz albo co najczęściej robisz. Dodam że jestem automatykiem, dużo elektryki.Polecam hurtownię Ferpol:Ferpol Odzież robocza - BHPul. M.C Skłodowskiej 9896-100 Skierniewicetel: 46 832 80 20 Na miejscu powinni Ci ewentualnie doradzić jakies inne buty. Quote
Recommended Posts