RolnikZkrwi&Kosci Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Hej, na swoim terenie do zadań specjalnych wykorzystuje małego ale silnego Suzuki Samuraia. Kupiłem go z kompletem opon firestone -ale coś słabo sprawdzają mi się na polu (ich stan podczas zakupu nie należał do najlepszych). Muszę zainwestować w nowe oponki i dlatego przychodzę z prośbą - czy możecie polecić mi najlepszego według Was producenta opon samochodowych do poruszania się na polu? Quote
RolnikZkrwi&Kosci Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 Traktor oczywiście też mam, Samurai ma mi służyć jedynie to transportu z jednego punktu do drugiego. Trafiłem na takie coś https://jakie-opony.pl/suzuki/sj-samurai/i/terenowy/1-0 te Maxxisy i Windforcy wyglądają na wytrzymałe, czy któryś z kolegów miał możliwość przetestowania czegoś podobnego, a jeżeli tak to czy podzieliłby się ze mną opinią? Z góry dziękuję. Quote
EdytaiJan Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 My do zadań specjalnych mamy w gospodarstwie starego nissana patrola na porządnych oponach terenowych, na asfalcie słabo się sprawdzają ale w terenie super. _________________Projekty ogrodów Quote
Sołtys Michał Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 BF Goodrich to sa opny do jazdy w terenie. Quote
Recommended Posts