RolnikZkrwi&Kosci Posted January 17, 2021 Report Posted January 17, 2021 Hej, na swoim terenie do zadań specjalnych wykorzystuje małego ale silnego Suzuki Samuraia. Kupiłem go z kompletem opon firestone -ale coś słabo sprawdzają mi się na polu (ich stan podczas zakupu nie należał do najlepszych). Muszę zainwestować w nowe oponki i dlatego przychodzę z prośbą - czy możecie polecić mi najlepszego według Was producenta opon samochodowych do poruszania się na polu? Quote
Vademecum Posted January 17, 2021 Report Posted January 17, 2021 traktor se kup na pole, a nie opony Quote
RolnikZkrwi&Kosci Posted January 21, 2021 Author Report Posted January 21, 2021 Traktor oczywiście też mam, Samurai ma mi służyć jedynie to transportu z jednego punktu do drugiego. Trafiłem na takie coś https://jakie-opony.pl/suzuki/sj-samurai/i/terenowy/1-0 te Maxxisy i Windforcy wyglądają na wytrzymałe, czy któryś z kolegów miał możliwość przetestowania czegoś podobnego, a jeżeli tak to czy podzieliłby się ze mną opinią? Z góry dziękuję. Quote
EdytaiJan Posted April 21, 2021 Report Posted April 21, 2021 My do zadań specjalnych mamy w gospodarstwie starego nissana patrola na porządnych oponach terenowych, na asfalcie słabo się sprawdzają ale w terenie super. _________________Projekty ogrodów Quote
Sołtys Michał Posted April 26, 2021 Report Posted April 26, 2021 BF Goodrich to sa opny do jazdy w terenie. Quote
Recommended Posts