marcink90 Posted January 28, 2021 Author Report Posted January 28, 2021 Panowie wywala już calkowicie pompę naewrt nie trzeszczy Quote
Kamilc-360 Posted January 28, 2021 Report Posted January 28, 2021 Dobra pompę wywaliło i nie trzeszczy a wałek chodzi nadal? Quote
marcink90 Posted January 28, 2021 Author Report Posted January 28, 2021 Tak wałek chodzi jak dam w dół a pompa to tylko przez biegi Quote
Kamilc-360 Posted January 28, 2021 Report Posted January 28, 2021 To jak tak to sprzęgiełko na pompie sprawdź w pierwszej kolejności skoro wałek pracuje a pompa nie, przez biegi może Ci pracować bo tam są 2 koła zębate jeden od napędu zależnego drugie od niezależnego.Wypusc olej, zdejmij dolny zaczep i pod spodem masz taki duży okragly dekiel, odkrec śruby 17 klucz, jak będziesz odkręcał ostatnią tylko poluzuj i potem ostrożnie odkrec żeby ten dekiel na głowę nie spadł, jak to zdejmiesz bedizsz widział pompę i sprzęgiełko-takie dwa kółka zębate na wałku Quote
buzdygan Posted April 29, 2021 Report Posted April 29, 2021 Te trzeszczenie to jak dla mnie oczywista zapowiedź odwiedzin w serwisie. A tych konkretnych jak ze świecą szukać, także radziłbym udać się wyłącznie do profesjonalistów. Ja zdecydowałem się skorzystać z oferty https://www.agromarketwiewiecko.pl/serwis-maszyn.html, nie raz doprowadzili mój sprzęt do porządku. Można powiedzieć, że maszyny rolnicze dostały drugie życie aby znów pracować w polu! Quote
ali Posted April 30, 2021 Report Posted April 30, 2021 Ee co ty nie powiesz.masz chociaż taczki. Quote
Recommended Posts