Ojciec Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Witam zrobiłem pompę do paliwa i teraz chcę kupić pistolet do dystrybutora, jaki mam wybrać ? z przepływomierzem czy bez? z blokadą nalewania? jakiej firmy pistolety polecacie używacie? Quote
Pasterz Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Znajomy też zrobił sobie dystrybutor sam, pistolet kupił ale używany na giełdzie. Al żałuje że nie zdecydował się na nowy bo by teraz szukał takiego co by miał samoczynny wyłącznik, czyli odbicie jak naleje do pełna i przepływomierz - miernik ile wlał. Quote
Ojciec Posted February 18, 2012 Author Report Posted February 18, 2012 Najtańszy pistolet z automatycznym wyłącznikiem kosztuje około 100 zł lecz nie wiem ile on wytrzyma a pistolet z przepływomierzem kosztuje około 350 zł. Wydaje mi się że taniej by było kupić najtańszy pistolet i zamontować przepływomierz niż kupować z przepływomierzem. Ale jak pisałem nie jestem pewien jakości tego pistoleta. Quote
Recommended Posts