bartek12 Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Buty robocze Engelbert Krauss Powie mi ktoś coś o tych butach ? Jak długo wytrzymują w dość ciężkich warunkach mam na myśli woda śnieg błoto itd. ? 12 godzin rzecz jasna nie na spacer tylko budowę i jak się mają jeśli chodzi o wygodę użytkowania ? Inne propozycje względem tej ceny mile widziane.\ Quote
Vademecum Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 na 12 godzin to powinienneś mieć 3 - 4 pary, noga oddycha i but musi mieć czas na oddech, wyschnięcie.Najlepiej oddychające byty nie dadzą ci pełnego komfortu, buty trzeba zmieniać. Sołtys Michał 1 Quote
Tuzon Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Mam już pol roku. Jeden do roboty a drugie do gospodarstwa. Obie pary spoko żadnych zastrzeżeń, wygodne ( aczkolwiek te mnie obtarły). 8 godzin w wodzie prawie do kostek wytrzymały bez problemu przy pracy. Zerknij sobie do tej hurtowni: Ferpol Odzież robocza - BHP ul. M.C Skłodowskiej 98 96-100 Skierniewice tel: 46 832 80 20 W dobrej cenie kupisz tutaj buty tej i wielu innych firm. Quote
Mira Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Buty Engelbert Staruss są dobre, ale polecam także buty Albatros. Można je znaleźć tutaj . Myślę, że nadadzą się zarówno do pracy na zewnątrz, jak i na przykład na rower, czy do biegania. Quote
Sołtys Michał Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 Dobre buty to firmy delta. lekkie i odychające. Samochód da sie prowadzić. Quote
Alicja2024 Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 Cześć. Czy wiecie, że buty robocze, tak jak pozostała odzież to elementy niezbędne z punktu widzenia BHP w gospodarstwie? Polecam kursy z bezpieczeństwa i higieny pracy online. Można je potraktować jako rzetelne uzupełnienie informacji i źródło wiedzy, do którego w każdej chwili w razie potrzeby można wrócić. Ja korzystam i jestem zadowolona Quote
Sołtys Michał Posted September 12, 2024 Posted September 12, 2024 Tylko Delta albo wojskowe buty do chodzenia i pracy. Quote
joniannoxha Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 którzy potrzebują butów roboczych, mogą skorzystać z noworocznego kuponu rabatowego. Quote
Recommended Posts