bartek12 Posted March 4, 2021 Report Posted March 4, 2021 Buty robocze Engelbert Krauss Powie mi ktoś coś o tych butach ? Jak długo wytrzymują w dość ciężkich warunkach mam na myśli woda śnieg błoto itd. ? 12 godzin rzecz jasna nie na spacer tylko budowę i jak się mają jeśli chodzi o wygodę użytkowania ? Inne propozycje względem tej ceny mile widziane.\ Quote
Vademecum Posted March 4, 2021 Report Posted March 4, 2021 na 12 godzin to powinienneś mieć 3 - 4 pary, noga oddycha i but musi mieć czas na oddech, wyschnięcie.Najlepiej oddychające byty nie dadzą ci pełnego komfortu, buty trzeba zmieniać. Sołtys Michał 1 Quote
Tuzon Posted March 5, 2021 Report Posted March 5, 2021 Mam już pol roku. Jeden do roboty a drugie do gospodarstwa. Obie pary spoko żadnych zastrzeżeń, wygodne ( aczkolwiek te mnie obtarły). 8 godzin w wodzie prawie do kostek wytrzymały bez problemu przy pracy. Zerknij sobie do tej hurtowni: Ferpol Odzież robocza - BHP ul. M.C Skłodowskiej 98 96-100 Skierniewice tel: 46 832 80 20 W dobrej cenie kupisz tutaj buty tej i wielu innych firm. Quote
Sołtys Michał Posted March 8, 2021 Report Posted March 8, 2021 Zobacz buty polskiej firmy demar. Quote
Mira Posted August 31, 2021 Report Posted August 31, 2021 Buty Engelbert Staruss są dobre, ale polecam także buty Albatros. Można je znaleźć tutaj . Myślę, że nadadzą się zarówno do pracy na zewnątrz, jak i na przykład na rower, czy do biegania. Quote
Sołtys Michał Posted July 5, 2024 Report Posted July 5, 2024 Dobre buty to firmy delta. lekkie i odychające. Samochód da sie prowadzić. Quote
Alicja2024 Posted September 9, 2024 Report Posted September 9, 2024 Cześć. Czy wiecie, że buty robocze, tak jak pozostała odzież to elementy niezbędne z punktu widzenia BHP w gospodarstwie? Polecam kursy z bezpieczeństwa i higieny pracy online. Można je potraktować jako rzetelne uzupełnienie informacji i źródło wiedzy, do którego w każdej chwili w razie potrzeby można wrócić. Ja korzystam i jestem zadowolona Quote
Sołtys Michał Posted September 12, 2024 Report Posted September 12, 2024 Tylko Delta albo wojskowe buty do chodzenia i pracy. Quote
joniannoxha Posted December 19, 2024 Report Posted December 19, 2024 Proponuję kupić buty delta Quote
joniannoxha Posted December 28, 2024 Report Posted December 28, 2024 którzy potrzebują butów roboczych, mogą skorzystać z noworocznego kuponu rabatowego. Quote
Recommended Posts