Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hm nie jestem członkiem i szczerze mówiąc pierwszy raz o tym systemie usłyszałem z telewizji. Wszystko brzmi korzystnie jak się o tym czyta, ale jestem ciekaw czy tak jest w rzeczywistości i co o tym myślą członkowie PQS - w najbliższej okolicy nie ma żadnego.

Słyszałem, że system ten bazuje na wykorzystaniu odpowiednich ras świń i restrykcyjnych zasadach na każdym etapie produkcji - mięso musi spełnić surowe kryteria jakości.

Dostaje się na 3 lata pozwolenie na korzystanie z logo a potem można się starać o przedłużenie...Jedynym kryterium jest jakość mięsa.

Także podłączam się do posta i pytam czy warto?

 

 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...