jarek Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Popracujemy do 67lat jak kto dozyje tego Quote
muzyk Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Wierzycie w cuda że ktoś będzie pobierał to emeryture tu chodzi o to by naród płacił podatek do końca życia.Były pieniądze na gmachy ZUS marmurami wykładane,zatrudniające potężną administrację i wysokie pensje,ciekawe czy będzie rozliczony któryś z dyr. ZUS-u. Quote
rolnik1500 Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 muzyk z ust mi o wyjąłeś. Najlepiej by było żeby każdy sobie sam odkładał i wogóle nie płacić zusów krusów i innych bandyckich podatków. Quote
Adams Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Bo w Polsce chce się wszystko wykończyć a szególnie rolnika. Quote
jarek Posted February 19, 2012 Author Report Posted February 19, 2012 Ja juz place KRUS od 18roku zycia a mam 26 lat najlepiej bylo by miec osobne konto i tam te kase wplacac a do lekarza i tak chodzi sie prywatnie bo na chorom kase czeka sie miesiacami lub latami za przyjeciem. Quote
Jan-ros77 Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 U nas podpisywaliśmy listy żeby nie przedłużać tego wieku, ale raczej się to nie uda, bo podobno mamy dwa wyjścia - albo wyższy wiek emerytalny albo zwiększony VAT na wszystkie produkty... Quote
Recommended Posts