Sołtys Michał Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 Dino, Biedronka Polo Market bo najbliżej Jeśli chodzi o ten typ zakupów. Quote
Vademecum Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 gdie po drodze, w gospodarstwie to zakupy przy okazji wyjazdu, ja do takich sklepów mam ponad 10 km, Mieszkam na końcu świata, tam gdzie tylko rezerwaty , dolinki krakowskie, gdzie wrony zawracają , tak mówią. Quote
Sołtys Michał Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 gdie po drodze, w gospodarstwie to zakupy przy okazji wyjazdu, ja do takich sklepów mam ponad 10 km, Mieszkam na końcu świata, tam gdzie tylko rezerwaty , dolinki krakowskie, gdzie wrony zawracają , tak mówią.No ja tez dojeżdżam, ale bliżej. Odkąd sklep miejscowy został zlikwidowany. Quote
Kwigahia Posted March 24, 2021 Report Posted March 24, 2021 Ja staram się wiele rzeczy kupować przez Internet. Często w sieci można znaleźć fajne produkty w lepszych cenach, niż w sklepach stacjonarnych. Niedawno kupiłam w świetnej cenie pehametr glebowy z tego sklepu https://sklep.poradnikogrodniczy.pl/miernik-ph-metr-glebowy-elektroniczny-id-1190 Quote
Remi Posted April 2, 2021 Report Posted April 2, 2021 No w dzisiejszych czasach to w sumie jedyna opcja, bo i tak większość sklepów pozamykana... nawet budowlane. Quote
Recommended Posts