klaudiakkk22 Posted April 30, 2021 Report Posted April 30, 2021 Hej, podpisałem umowę odnośnie uprawy konopi i chciałbym zapytać czy macie jakieś rady co powinienem na początku zrobić albo czego nie robić. Niby mają mi wszystko powiedzieć ale wiecie jak to jest. Może też współpracuje tutaj ktoś z https://www.alba-hemp.com/blog/olejek-cbd-opinie-wiarygodne/ ? Quote
Mira Posted May 26, 2021 Report Posted May 26, 2021 Na uprawie się nie znam, ale mogę strzelać, że to dobry pomysł na biznes, wiele ludzi teraz szuka produktów konopnych. Quote
marek258 Posted June 29, 2021 Report Posted June 29, 2021 Uzbrój się w cierpliwość i dobrego stracha, bo ludzie wariują i kradną z pola jak tylko widzą. W moich okolicach nawet przemysłową rozkradali. Quote
Sołtys Michał Posted July 2, 2021 Report Posted July 2, 2021 Jak dopuszczą do celów leczniczych to byłoby nieźle. Sadzonki dostarcza kontraktujący z Tobą? Quote
Recommended Posts