kris_19 Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 mam lekko nieszczelna chlodnice w swoim internationalu i mam pytanie co sadzicie o uszczelniaczu do chlodnic warto czy raczej nie stosowac tego????? Quote
Adams Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 U nas do ursusa c-360 stosuje się silikon mechaniczny. Ale to i tak przy małych dziurach na większe trzeba nową. Quote
muzyk Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Witam.Możesz śmiało stosować.Leciała mi chłodniczka od ogrzewania mojego AUDI użyłem i jest dobrze,tylko zrób zg. z instrukcją. Quote
Kowalik Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Szczerze mówiąc muzykw adudiku mał bym sie toz astosować, w pasacie mechanik stanowczo mi odradził. Ale w traktorze to bez problemu, no bo jak nie w traktorze stargo typu to gdzie indziej Quote
kris_19 Posted February 20, 2012 Author Report Posted February 20, 2012 czyli moge do traktora stosowac smialo? Quote
muzyk Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Witam.RAPIT lutowanie to było 20 lat temu.Uszczelniacze są to nowoczesne środki nie wpływające na jakość pracy silnika a zabespieczające elementy chłodzące w sposób szybki i trwały.Podaj mi przyczyny dlaczego ci odradzono zastosowanie uszczelniacza w układzie chłodzenia.Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts