krzysiek Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 no mareszcie coś o mf bardzo dobry spżęt mało pali wygodny się niepsuje praca nim to przyjemność Quote
ursus c -355 Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 miałem kupici mf ale kupiłem zetora z powodu braku części u nas do mf . A mieszkam pod samą czeską granicą to zetor mi sie bardziej opłacał,a co do mf to niemam nic mu do zarzucenia dobry traktor znajomego kolega mi muwil że to maszyna nie do zajechaniaa ty sławcik masz takiego mf Quote
slawcik Posted March 19, 2009 Author Report Posted March 19, 2009 nie mam.ale okazyjnie miałem do kupienia.i tak sie zastanawiam nad nim.był uszkodzony w nim silnik ale to nie problem.interesowała mnie skrzynia biegów i hydraulika. Quote
Guest Gość Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 Seria 3000 to najbardziej nieudana jakie mf wypuścił. Trzeba przyznać że na tamte czasy były to bardzo nowoczesne ciągniki. Ale niedopracowane. Awaryjność skrzyni 32/32 jest nie do przyjęcia w polskich warunkach, serwis za drogi. W dodatku te traktory scągane z zachodu są bardzo wyeksploatowane. Więcej o MF Quote
Recommended Posts