kris_19 Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 musze wymienic cala instalacje w moim interku i mam pytanie gdzie mozna dostac takie cos czy wogole mozna bo ttraktorek ma swoje lata a moze pasuje od innego traktoraa? mial ktos z takim czyms doczynienia?? prosze o pomoc ;( Quote
Kropacz Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Ten Internation to nie jest zbytnio skomplikowany ciągnik. Ale chcesz wymieniac całą instalację, po co? Wymieniaj to co jest uszkodzone, chyba że nie rozumiem? Co konkretnie Ci nie działa? Quote
kris_19 Posted February 20, 2012 Author Report Posted February 20, 2012 o to chodzi ze nic nie dziala zadnego swiatla nie mam kupilem taki po okazyjnie niskiej cenie silnik zyleta blacharka juz sie zajelem teraz czas na instalacje musze od nowa polozyc ale nie wiem skad ja wziac ciekawe czy mozna zalozyc od innego tkaktora? Quote
Ojciec Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Instalację można samemu zrobić przecież składa się ona z kabli kupujesz kabelki i lecisz, był by bardzo pomocny schemat instalacji elektrycznej tego ciągnika to wiedział byś dokładnie co i jak ma być. Quote
kris_19 Posted February 20, 2012 Author Report Posted February 20, 2012 probowalem szukac i nic chyba ze nie szukalem tu gdzie trzeba. chce to sam zrobic zeby zmniejszyc koszty ale chyba nie bedzie wyjscia trzeba bedzie to komus oddac... a ciekawe czy pasuje od innego trakora... Quote
muzyk Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 KRIS lepiej sięw to nie baw,niech to zrobi elektryk sam. i fachowiec bo idą tam przewody różnego przekroju jak sam to zdłubiesz to jeszcze ci się ciągnik spali i tak wyjdziesz na tej oszczędności. Quote
kris_19 Posted February 21, 2012 Author Report Posted February 21, 2012 moze i racja trzeba komus to oddac Quote
marko_663 Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 witam a próbowałeś tu poszukać??webparts.pvassociates.net/cnh/webparts/main.php troche trzeba poprzegladać tych schematów ale czasami uda sie coś wymyśleć Quote
Recommended Posts