Jump to content

Recommended Posts

Posted
musze wymienic cala instalacje w moim interku i mam pytanie gdzie mozna dostac takie cos czy wogole mozna bo ttraktorek ma swoje lata a moze pasuje od innego traktoraa? mial ktos z takim czyms doczynienia?? prosze o pomoc ;(
Posted
Ten Internation to nie jest zbytnio skomplikowany ciągnik. Ale chcesz wymieniac całą instalację, po co? Wymieniaj to co jest uszkodzone, chyba że nie rozumiem? Co konkretnie Ci nie działa?
Posted
o to chodzi ze nic nie dziala zadnego swiatla nie mam kupilem taki po okazyjnie niskiej cenie silnik zyleta blacharka juz sie zajelem teraz czas na instalacje musze od nowa polozyc ale nie wiem skad ja wziac ciekawe czy mozna zalozyc od innego tkaktora?
Posted
Instalację można samemu zrobić przecież składa się ona z kabli kupujesz kabelki i lecisz, był by bardzo pomocny schemat instalacji elektrycznej tego ciągnika to wiedział byś dokładnie co i jak ma być.
Posted
probowalem szukac i nic chyba ze nie szukalem tu gdzie trzeba. chce to sam zrobic zeby zmniejszyc koszty ale chyba nie bedzie wyjscia trzeba bedzie to komus oddac... a ciekawe czy pasuje od innego trakora...
Posted
KRIS lepiej sięw to nie baw,niech to zrobi elektryk sam. i fachowiec bo idą tam przewody różnego przekroju jak sam to zdłubiesz to jeszcze ci się ciągnik spali i tak wyjdziesz na tej oszczędności.