bartek12 Posted September 17, 2021 Report Posted September 17, 2021 Hej! mam do Was pytanie - czy może ktoś polecić mi maszynę do próżniowego pakowania mięsa kurzego oraz warzyw? Chciałbym zacząć bawić się w żywność ekologiczną i byłem ostatnio w kilku takich sklepach, to wszystkie produkty "eko" były pakowane próżniowo Quote
Monk Posted September 17, 2021 Report Posted September 17, 2021 Od siebie polecam raczej kontakt z producentem:https://astrapack.pl/zgrzewarki-do-folii/maszyny-pakujace-3/Firma oferuje zarówno maszyny do pakowania standardowego jak rownież maszyny do pakowania próżniowego. Wybór maszyny zależy od tego jaka jest skala produkcji. Im wieksza jest produkcja, tym droższej maszyny będziesz potrzebował - nie ma co się tutaj okłamywać i oszukiwać. Polecam przy tym stawiać na jakość. Każda chińska zgrzewarka szybko Ci się popsuje i bedziesz musiął kupować nową.Co nie ma momi zdaniem sensu. Tak wiec z góry lepiej jest zakupić coś porządniejszego. Quote
Recommended Posts