Monk Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Witam ... Chciałbym zakupić ubezpieczenie dla domu i jego zawartości oraz dla budynku gospodarczego i jego zawartości. Budynku typu kurnik i jego zawartości oraz pozostałych zwierząt. A także terenu całej działki. Również interesuje mnie jeśli np osoba na moim podwórku potknie się albo na jego auto spadni gałąź. W TV mi pęknie matryca i lis mi kurę zje...to wszytko. Pozdrawiam i dziękuję za oferty. Quote
Edwards Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 W takim razie pewnie interesuje Cię tutaj opcja ubezpieczenia all risk - ubezpieczenie jest nieco droższe, ale ma o wele szerszy zakres ( dużo tutaj zależy od towarzystwa ubezpieczeniowego - dobrze jest przeznaczyć chwilę i wczytać się w to co oferuje dane towarzystwo). Bardzo pozytywnie na tle innych ubezpieczycieli wypada tutaj COmpensa https://www.compensa.pl/- na stronie jest ich oferta. Znajdziesz tam kontakt, polecam napisać. Powinni wyliczyć Ci koszt ubezpieczenia. Quote
Recommended Posts