admin Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 jak już zapewne zauważyliście. Dodaliśmy galerię, można już dodawać zdjęcia do czego gorąco zachęcam:http://www.rolnik-forum.pl/ezgallery.php Jeżeli macie jakieś uwagi lub pytania piszcie. Quote
Kronel Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Jak wstawić zdjęcie do galerii, sorki że pytam bo pewnie jest to prosta sprawaale nie znalazłem. Prosze o pomoc Quote
Koper Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Ferguson sprawa jest bardzo prosta, łatwiejsza niż mi się wydawało, właśnie dodałem fotkę.Wchodzisz do galerii rolniczej na dole jest "Dodaj obraz" lub po prostu przez ten link: http://www.rolnik-forum.pl/ezgallery.php?action=addI wszystko gra Quote
*SSaPeRR* Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 A może by tak zrobić jakieś działy na foty, a nie tak wszystko do jednego "gara".Np: maszyny rolnicze i w tym poddziały- ciągniki, kombajny, i tak dalej, produkcja roślinna zwierzęta. Jak Wy koledzy i koleżanki uważacie?? Quote
Ojciec Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Może być ja bym widział to tak że każdy by miał dla siebie zakładkę z własnymi zdjęciami i oddzielnie z fotami np z jakichś wystaw targów itp . Przy większej ilości aktywnych użytkowników mógł by to być problem gdyż za dużo by tego była ale na pewno administracja coś fajnego wymyśli. Quote
Kronel Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 Właśnie wspólnie z adminem zastsanawialiśmy się jak to zrobić aby było dobrze, troche jesteśmy ograniczeni możliwościami samego profilu. Mam do Was gorącą prośbę aby kazdy zamieścił jakieś fotki aby się to wszystko ruszyło. Jak będzie więcej zdjeć łatwiej będzie się w nich odnaleźć i coś dobrego wymyślić.Prosze wrzucajcie fotki po weekendzie spróbujemy coś podziałać aby uporzątkować to wszystko. Narazie wrzucajcie do tej jednej galerii. Quote
Adams Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Moim zdaniem to jest troche bezużyteczne.Bo jest temat foto video i album. Quote
admin Posted February 25, 2012 Author Report Posted February 25, 2012 Adams masz absolutną rację. Zastanawialiśmy się tez nad tym czy po prostu foto video album usunąć kategorii, oczywiście wszystkie wątki i posty przerzucilibysmy do ogólnego działu "między nami gospodarzami". Co wy na to? Quote
Miki Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 Witam! Zmieniłem rozmiar możliwych do wrzucania zdjęć w galerii na 2048x1536 więc teraz możecie wrzucać już troszke bardziej profesjonalne zdjęcia do wagi max. 5mb. Narazie jest to próba więc dajmy temu troche czasu i zobaczymy jak to wypali wszystko . Quote
Miki Posted June 2, 2013 Report Posted June 2, 2013 Panowie i Panie ostatnio myślałem nad podzieleniem naszej galerii na bardziej szczegółową i tu mam do was pytanie co Wy na to? Bo narazie wrzucamy wszystko do jednego "wora".Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi . Quote
kubusjettaII Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 można by podzielić, ale nie za dużo tego. jakieś kilka podgrup: maszyny, zwierzęta, obejścia, uprawy... może ktoś coś dołoży? Quote
Miki Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Dokładnie chce zrobić coś w tym stylu .-Ciągniki-Kombajny-Maszyny i Urządzenia-Zwierzęta-Rośliny-Zabudowania Gospodarcze-Schematy, Instrukcje itp.-InneCo Wy na to? Quote
VoYtek8 Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Na pewno to ułatwi poruszanie się po galerii, jednak ja mam jeszcze taką propozycję żeby po prostu zrobić nawy dział pod tym z video np. o nazwie "galeria rolnicza" czy coś w tym stylu i tam to jeszcze raz podzielić na te podgrupy które wymienił @Miki. To ułatwiłoby poruszanie się po galerii. Pozdrawiam Quote
Miki Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Tak nie zrobię bo mamy od tego galerie i nie po to była instalowana żeby dodatkowo jeszcze mieszać w działach . W taki sposób chcę podzielić naszą forumową galerie Quote
Tofik Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 A czy nie zaduzo tych punktow?mozna poszielic na 3 grupynp. 1:maszyny rolnicze w ktorym znajdowaly by sie: ciagniki,kombajny i inne2:Rolnictwo w ktorym znow byly by :zwiarzeta rosliny i inne3:By byly schematy,instrukcje i inneTo jest moje sktomne zdanie wraz z propozycja, propozycja Mikiego jeszt bardziej szczegolowa tylko czy mamy az tak duzo foto zeby ja az tak szczegolowo dzielic? Dlatego moja propozycja jest mniej szczegolowa ale zawiera maszyny itd w jednym a zwierzeta itd w drugim a w trzecim pozostale.Pozdrawiam Ps. czy dalo by rade zeby posty mogly zawiarac wiecej znakow niz 1000? bo czasami trzeba dzielic odpowiedzi na czesci:( Quote
Recommended Posts