Jump to content

Galeria na rolnik-forum.pl

Recommended Posts

Posted

A może by tak zrobić jakieś działy na foty, a nie tak wszystko do jednego "gara".

Np: maszyny rolnicze i w tym poddziały- ciągniki, kombajny, i tak dalej,

produkcja roślinna

zwierzęta.

Jak Wy koledzy i koleżanki uważacie??

Posted
Może być ja bym widział to tak że każdy by miał dla siebie zakładkę z własnymi zdjęciami i oddzielnie z fotami np z jakichś wystaw targów itp . Przy większej ilości aktywnych użytkowników mógł by to być problem gdyż za dużo by tego była ale na pewno administracja coś fajnego wymyśli.
Posted

Właśnie wspólnie z adminem zastsanawialiśmy się jak to zrobić aby było dobrze, troche jesteśmy ograniczeni możliwościami samego profilu.

Mam do Was gorącą prośbę aby kazdy zamieścił jakieś fotki aby się to wszystko ruszyło. Jak będzie więcej zdjeć łatwiej będzie się w nich odnaleźć i coś dobrego wymyślić.

Prosze wrzucajcie fotki po weekendzie spróbujemy coś podziałać aby uporzątkować to wszystko. Narazie wrzucajcie do tej jednej galerii.

Posted
Adams masz absolutną rację. Zastanawialiśmy się tez nad tym czy po prostu foto video album usunąć kategorii, oczywiście wszystkie wątki i posty przerzucilibysmy do ogólnego działu "między nami gospodarzami". Co wy na to?
  • 1 year later...
Posted
Witam! Zmieniłem rozmiar możliwych do wrzucania zdjęć w galerii na 2048x1536 więc teraz możecie wrzucać już troszke bardziej profesjonalne zdjęcia do wagi max. 5mb. Narazie jest to próba więc dajmy temu troche czasu i zobaczymy jak to wypali wszystko ;).
Posted

Panowie i Panie ostatnio myślałem nad podzieleniem naszej galerii na bardziej szczegółową i tu mam do was pytanie co Wy na to? Bo narazie wrzucamy wszystko do jednego "wora".

Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi ;).

Posted

Dokładnie chce zrobić coś w tym stylu ;).

-Ciągniki

-Kombajny

-Maszyny i Urządzenia

-Zwierzęta

-Rośliny

-Zabudowania Gospodarcze

-Schematy, Instrukcje itp.

-Inne

Co Wy na to?

Posted
Na pewno to ułatwi poruszanie się po galerii, jednak ja mam jeszcze taką propozycję żeby po prostu zrobić nawy dział pod tym z video np. o nazwie "galeria rolnicza" czy coś w tym stylu i tam to jeszcze raz podzielić na te podgrupy które wymienił @Miki. To ułatwiłoby poruszanie się po galerii. Pozdrawiam :)
Posted
Tak nie zrobię bo mamy od tego galerie i nie po to była instalowana żeby dodatkowo jeszcze mieszać w działach :P. W taki sposób chcę podzielić naszą forumową galerie ;)
Posted

A czy nie zaduzo tych punktow?

mozna poszielic na 3 grupy

np. 1:maszyny rolnicze w ktorym znajdowaly by sie: ciagniki,kombajny i inne

2:Rolnictwo w ktorym znow byly by :zwiarzeta rosliny i inne

3:By byly schematy,instrukcje i inne

To jest moje sktomne zdanie wraz z propozycja, propozycja Mikiego jeszt bardziej szczegolowa tylko czy mamy az tak duzo foto zeby ja az tak szczegolowo dzielic? Dlatego moja propozycja jest mniej szczegolowa ale zawiera maszyny itd w jednym a zwierzeta itd w drugim a w trzecim pozostale.

Pozdrawiam

Ps. czy dalo by rade zeby posty mogly zawiarac wiecej znakow niz 1000? bo czasami trzeba dzielic odpowiedzi na czesci:(