przemek2092 Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Jak z siewem u was ? ruszyliście już ? ja na początku tygodnia mam zamiar ruszyć a do tego czasu może deszczu coś będzie bo bardzo sucho Quote
Vademecum Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Ja ruszam jutro, ale strasznie sucho i na kilku działkach mam wątpliwość czy wejdą redlice siewnika co prawda talerzowe Quote
przemek2092 Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 O siew sie nie boje bo redlice mam nowe i powinno iść z siewem ładnie, co do oprysku mam wielkie obawy jak tak sucho będzie i nie popada bo jak tu pryskać na taką susze... ale licze że przez ten czas coś tam popada ;p Quote
Vademecum Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 niby cały przyszły tydzień ma padać, ale różnie może być. U mnie jest twardo i jeszcze kamień, jak redlica wejdzie w ziemię to będzie ją wyrzucać. Ja pryskam powschodowo, na taką susze po siewie chemia nie zadziała.... Quote
Recommended Posts