mrtk Posted April 22, 2022 Report Posted April 22, 2022 Cześć!Jako dumny posiadacz c330 jestem zmuszony prosić o pomoc, ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć informacji ani zdjęć pokazujących pedał blokady mechanizmu różnicowego (dźwigienka widełek blokujących 0050/01-343/0 ) w C-330 i miejsca zamocowania sprężyny (Sprężyna mechanizmu blokującego 50/01-344/0), która odciąga owy pedał ku górze. Na pedale nie widać żadnego oczka, ani nic, za co można zaczepić sprężynkę. W katalogu sprężynka jest rzucona luzem na samym dole obrazka bez wskazówek, gdzie ma w ogóle być umiejscowiona. Poprzedni właściciel odrutował pedał i podczepił łancuszkiem z haczykiem do dźwigni sterowania hydrauliką TUZa. Nie podoba mi się to mocno, bo są kłopoty z odblokowaniem blokady - wolę, gdy jednak depnę stojąc lub jadąc bardzo powoli i się zapnie blokada. Zamocowałem sprężynkę za ten drut, ale wyleciała przy pierwszym wyjeździe ze stodoły.Dzięki! Quote
ali Posted April 23, 2022 Report Posted April 23, 2022 Pod dekielkiem na pochwie .odkręć i zobaczysz. Quote
Recommended Posts