*SSaPeRR* Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 U mnie około 650-750zł za tonę -suche, granulowane wysłodki buraczane. Quote
raadek88 Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 U mnie około 650-750zł za tonę -suche' date=' granulowane wysłodki buraczane.[/quote'] Gdzie mają taką cenę? Quote
*SSaPeRR* Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 W warmińsko mazurskim. Powiat braniewski. Ale dzisiaj dowiedziałem się od takigo pośrednika, bo to on dzwonił i pytał o cenę że trzeba wziąć minimum 25 ton. A tak do 5ton 1100zł, coraz więcej to coraz taniej. No to wszystko się zmienia. A miałem wziąć ze 2 tony. Quote
jarek Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 do ciebie 2,5 plus vat.Przestan pisac nudne i te same rzeczy. Quote
*SSaPeRR* Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Proszę zajżeć możliwa dostawa. Tak na szybkiego znalazłem. Trochę drożej niż napisałem poprzednio. Do każdej tony doliczyć pewnie z 50zł za transport. Suche.gieldarolna.pl/wyslodki-buraczane-niemelasowane-suche,627272.html Suche, brykietowane, melasowaneswiatagro.pl/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=6155&catid=105&Itemid=0 Ale jak ktoś ma znajomycht u i tam tak jak ten u którego się dowiadywałem to i cena może być niższa. A tacy pośrednicy to oblatani są w takich sprawach. Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Dzięki za link,warto zapamiętać go na przyszłość ponieważ może się przydać. Im więcej bierzesz,tym niższa cena,najgorzej jest w pojedynczych przypadkach,ale to normalne. Szczerze mówiąc to sam dawno nie brałem,ciekawe jak teraz prezentuje się cena. Quote
Recommended Posts