marcink90 Posted June 20, 2022 Report Posted June 20, 2022 Panowie non stop zapowietrza się 60tka mojego dziadka, czyściłem zbiornik bo myślałem że to przez to ale dobra widzę że jest paliwo bo dałem dodatkowy filterek co może lecieć go za mało bo przy kraniku się pcha? Czy dalej jest gdzieś problem? Filtry zmieniałem, odstojnik czysty, dodam że ona w zimę ma ciężko zaskoczyć mimo że kręci. Zapowietrza mi się w robocie ale nie ciężkiej nawet ostatnio grabiłem siano na 4ce a ona zdycha czuje ze spada z obrotów i zaraz zgaśnie jakby paliwa brakowało ale wcisnę sprzęgło zatrzyma się ciągnik i normalnie zaczyna pracować silnik przecież zgrabiarka to nie jest duże obciążenie Quote
henryk Posted June 22, 2022 Report Posted June 22, 2022 Odkręć nypel przed odstojnikiem,tam wokoło może być glut jak guma ,ja tak miałem,wydłubałem śrubokrętem i spokój,zanim do tego doszedłem to wymieniłem filtry,pompkę i nic,dopiero na końcu zrobiłem to co napisałem na początku-pozdrawiam. Quote
DuzyGrzegorz Posted June 24, 2022 Report Posted June 24, 2022 C-360 raczej zapowietrza się na skutek niedrożności układu paliwowego niż jego nieszczelności bo zbiornik jest wyżej niż reszta układu. Podejdź tak jak Kolega Henryk napisał. Pozdrawiam! henryk 1 Quote
Recommended Posts