Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobry wieczór

Jak temacie, zmieniłem w C-360 zbiornik na nowy, nalałem świeżego paliwa prosto ze stacji z czystej bańki, zmieniłem przewód paliwowy, zmieniłem sitko odstojnika, wymieniłem filtry paliwa a ona dalej się zapowietrza...

Odpaliłem żeby się przejechać daje 5tke a ta czuje ze zdycha

Posted

to już napewno nie problem w zatkanym zbiorniku. wężyk jak odejmujesz ox pompy to rozumiem, że leje się peĺnym strumieniem. ? kiedy pompe wtrysmową robiĺeś, a szczególnie zasilającą ?

Jak go postawisz na asfalcie to kapie gdzieś paliwo ? Jeśli nie to stawiałbym na pompke zasilającą

Posted
Tak leje się paliwo, nawet wywaliłem taki filterek przepływowy który był wcześniej bo myślałem że on może blokuję i teraz jest oryginalnie nowy przewód prosto do odstojnika i tak jak odejmę leci ciurkiem paliwo. Kapać z niego nigdzie nie kapie też już patrzyłem wszystko jest szczelne
Posted
Właśnie pompka jesr dziwna bo nie czuje żeby pompowała, pompuje pompuje i ledwo pół odstojnika jest aczkolwiek jak odpowietrzalem to paliwo lecielo z filtrów i pompy