marcink90 Posted October 17, 2022 Report Posted October 17, 2022 Dobry wieczórJak temacie, zmieniłem w C-360 zbiornik na nowy, nalałem świeżego paliwa prosto ze stacji z czystej bańki, zmieniłem przewód paliwowy, zmieniłem sitko odstojnika, wymieniłem filtry paliwa a ona dalej się zapowietrza...Odpaliłem żeby się przejechać daje 5tke a ta czuje ze zdycha Quote
Vademecum Posted October 17, 2022 Report Posted October 17, 2022 może pompka zasilająca pompe wtryskową pada, kolega też ci kiedyś pisaĺ, że jest tam jakiś punkt wrażliwy na zatykanie, teraz to niepamiętam Quote
marcink90 Posted October 17, 2022 Author Report Posted October 17, 2022 Tak pisał i pamiętałem o tym sprawdziłem wyczyscielem i dalej to samo. Dodam że za zbiornik dałem 600zł..... Quote
Vademecum Posted October 17, 2022 Report Posted October 17, 2022 to już napewno nie problem w zatkanym zbiorniku. wężyk jak odejmujesz ox pompy to rozumiem, że leje się peĺnym strumieniem. ? kiedy pompe wtrysmową robiĺeś, a szczególnie zasilającą ?Jak go postawisz na asfalcie to kapie gdzieś paliwo ? Jeśli nie to stawiałbym na pompke zasilającą Quote
marcink90 Posted October 17, 2022 Author Report Posted October 17, 2022 Tak leje się paliwo, nawet wywaliłem taki filterek przepływowy który był wcześniej bo myślałem że on może blokuję i teraz jest oryginalnie nowy przewód prosto do odstojnika i tak jak odejmę leci ciurkiem paliwo. Kapać z niego nigdzie nie kapie też już patrzyłem wszystko jest szczelne Quote
marcink90 Posted October 18, 2022 Author Report Posted October 18, 2022 Właśnie pompka jesr dziwna bo nie czuje żeby pompowała, pompuje pompuje i ledwo pół odstojnika jest aczkolwiek jak odpowietrzalem to paliwo lecielo z filtrów i pompy Quote
Vademecum Posted October 18, 2022 Report Posted October 18, 2022 może dawac za malo, ale pompka ręczna tylko zaworki ma wspìlne z właściwą zaailahącą Quote
Vademecum Posted October 18, 2022 Report Posted October 18, 2022 może dawac za malo i masz taki efekt jak masz, cza więcej paliwa i sie zapowietrza.cza wymienić pompke z zaworkami, nie tylko to co pompujesz ręcznie Quote
Recommended Posts