ketjow4791 Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 Witam, orientuje się ktoś jak długo się czeka na protokół oceniający szkody spowodowane suszą? Chodzi o wsparcie dla rolników przez rząd. Wniosek złożyłem 2 tygodnie temu, jestem z Wielkopolski. Quote
henryk Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 Ja złożyłem po 15 listopada,bo wcześniej nie działała jakaś aplikacja,z tego co wiem to maja czas na odp. do końca grudnia,ale jestem zadowolony bo za poplony już wpłynęły pieniądze, za które już zakupiłem saletrzak i polifoskę na przyszły rok.-pozdrawiam też z Wielkopolski. Quote
schabowy Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 A jak się to składa? Ja pierwszy raz próbowałem ok 10-tego, od tego czasu kilka razy. Za każdym razem aplikacja do generowania protokołu wyświetla "Niepowodzenie. Kampania jest zamknięta.".To jakiś czeski film. Quote
Nikeswils Posted February 14, 2024 Report Posted February 14, 2024 I very interested about this and I started to think about it! Somebody sent in private message me this link, what is it? dark web markets onion market darknet search engine Quote
Nikeswils Posted February 17, 2024 Report Posted February 17, 2024 I very interested about this and I started to think about it! Somebody sent in private message me this link, what is it? darknet market dark web drug marketplace drug markets onion Quote
Recommended Posts