staszekdziadekk Posted November 28, 2022 Report Posted November 28, 2022 Dzien dobry! Witam wszystkich uzytkownikow tego forum. Nazwa mojego nika nie jest przypadkowa. Mam na imie Staszek. Jestem tez juz dziadkiem (dodatkowo bardzo zadowolonym z wnukow, chociaz czasami rozrabiają). Zajmuję się gospodarką. Teraz bardziej hobbystycznie, byle by w ogole cos robic w czasie tej "jesieni życia" Quote
Vademecum Posted November 28, 2022 Report Posted November 28, 2022 teraz to tylko hobbystycznie bo zarobć cza gdzie indziej by bawić sie w rolnictwo staszekdziadekk and kubusjettaII 2 Quote
kowal46 Posted January 17, 2023 Report Posted January 17, 2023 Dzien dobry! Witam wszystkich uzytkownikow tego forum. Nazwa mojego nika nie jest przypadkowa. Mam na imie Staszek. Jestem tez juz dziadkiem (dodatkowo bardzo zadowolonym z wnukow, chociaz czasami rozrabiają). Zajmuję się gospodarką. Teraz bardziej hobbystycznie, byle by w ogole cos robic w czasie tej "jesieni życia"Cześć Staszek! Pewnie, jakieś hobby trzeba mieć A wnuczki na tym skorzystają bo będą mieli ekologiczne warzywa Pozdrawiam!! Quote
Vademecum Posted January 17, 2023 Report Posted January 17, 2023 w tych czasach prowadzi do upadłości Quote
Recommended Posts