Krzysztof81 Posted December 31, 2022 Report Posted December 31, 2022 Witam szanowne grono Zwracam się do was z pytanie jako do fachowców w tej dziedzinie jaka maszyna spełniła by wasze oczekiwania co najbardziej się sprawdza jaki typ rodzaj maszyn brakuje na rynku Quote
Vademecum Posted December 31, 2022 Report Posted December 31, 2022 he,he teraz to na topie będzie agregat do siewu pasowego Quote
Rolnik-tomek Posted March 7, 2023 Report Posted March 7, 2023 Mi się sprawdził CLAAS AXOS 340. Bardzo dobry ciągnik, moc wystarczająca 56 KW, także całkiem spoko. Dobrze się u mnie sprawdza. Kupiłem używany Quote
Vademecum Posted March 7, 2023 Report Posted March 7, 2023 słyszałem, że niema czym jechać, a c 360 ma kopa lepszego Quote
Janysek Posted September 30, 2023 Report Posted September 30, 2023 To ja się wypowiem na temat naczep, na rynku jest kilku producentów, których można by było polecić. Z polskich to chyba jedynie Zasław zasługuje na uznanie. Z tego co zauważyłem to te naczepy sprawdzają się patrząc długoczasowo, ale to biorąc pod uwagę materiały z jakich korzystają i wagę jaką przykładają do konstrukcji jest całkowicie zasadne. Najlepiej porównaj sobie różne opcje na rynku, weź pod uwagę parametry no i dostosuj to przede wszystkim do swoich potrzeb Quote
Recommended Posts