Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim!

Mam problem z jałówką, za miesiąc powinna się cielić. Od około tygodnia nie żre, był wet i robił badanie moczu - wyszła kwasica. Dostawała proszki do mieszania z wodą, przez kilka dni podawaliśmy wlewki i drożdże. Do wczoraj coś skubnęła trochę siana, a dziś nawet nie chce pić. 

Czy mieliście podobny problem u siebie? Nie mam pojęcia co jeszcze jej podać żeby zaczęła choć trochę przeżuwać.

Posted
problemem może być żywienie, warunki bytowe. O tym nic nie wiemy. Weterynaż nie pomògł, a bywa że zaszkodzi. Mamy zime bo w innej porze roku można wyprowadzić na zewnątrz, zbliżyć do naturalnych warunków. Ale na przeciągu zaszkodzisz i nie polecam. Sprawdź jakość tego siana
  • 7 months later...
Posted

Dzień dobry. Wiele firm prowadzących działalność związaną z dowolnym produktem często potrzebuje wag przemysłowych, aby móc dokładnie ocenić stan towaru w swoim magazynie. Dziś chcę przedstawić Państwu firmę producent wag , która zajmuje się masową produkcją różnych wag w Polsce. Na ich stronie internetowej vagar.pl można znaleźć dla siebie setki różnych ciężarków w bardzo przystępnych cenach gdyż jest to cena bezpośrednio od producenta