Monika13! Posted January 16, 2023 Report Posted January 16, 2023 Cześć wszystkim!Mam problem z jałówką, za miesiąc powinna się cielić. Od około tygodnia nie żre, był wet i robił badanie moczu - wyszła kwasica. Dostawała proszki do mieszania z wodą, przez kilka dni podawaliśmy wlewki i drożdże. Do wczoraj coś skubnęła trochę siana, a dziś nawet nie chce pić. Czy mieliście podobny problem u siebie? Nie mam pojęcia co jeszcze jej podać żeby zaczęła choć trochę przeżuwać. Quote
Vademecum Posted January 16, 2023 Report Posted January 16, 2023 problemem może być żywienie, warunki bytowe. O tym nic nie wiemy. Weterynaż nie pomògł, a bywa że zaszkodzi. Mamy zime bo w innej porze roku można wyprowadzić na zewnątrz, zbliżyć do naturalnych warunków. Ale na przeciągu zaszkodzisz i nie polecam. Sprawdź jakość tego siana Quote
AndreBoarskij Posted September 1, 2023 Report Posted September 1, 2023 Dzień dobry. Wiele firm prowadzących działalność związaną z dowolnym produktem często potrzebuje wag przemysłowych, aby móc dokładnie ocenić stan towaru w swoim magazynie. Dziś chcę przedstawić Państwu firmę producent wag , która zajmuje się masową produkcją różnych wag w Polsce. Na ich stronie internetowej vagar.pl można znaleźć dla siebie setki różnych ciężarków w bardzo przystępnych cenach gdyż jest to cena bezpośrednio od producenta Quote
Recommended Posts