Edwards Posted February 20, 2023 Report Posted February 20, 2023 Siema. Krótka piłka. Kamera na kartę sim i bateria słoneczna. Co polecacie i wam się sprawdziło. Quote
bartek12 Posted February 20, 2023 Report Posted February 20, 2023 Cześć! Kamery zasilane bateryjnie i wykorzystujące karty SIM do przesyłania obrazu i dźwięku są dostępne w wielu wariantach, w zależności od indywidualnych potrzeb i wymagań jakie masz. Jeśli jednak zależy Ci na dobrej jakośic obrazu polecam zainwestować w kamery ip https://www.sunovo.pl/jakie-kamery-ip-do-monitoringu-domu/ Na stronie jest wiele podpowiedzi jak wybrać taki zestaw do monitoringu. Zerknij sobie. Quote
SandreczkaL Posted February 21, 2023 Report Posted February 21, 2023 Oooo to ja bym chętnie w coś takiego się zaopatrzyła. Quote
Sołtys Michał Posted February 25, 2023 Report Posted February 25, 2023 W nocy te baterie długo nie pożyją na zasilaniu słonecznym. Quote
robkopmit Posted April 26, 2023 Report Posted April 26, 2023 Ja zamontowałem ostatnio kamerę firmy orllo TZ1 ma własny panel słoneczny i akumulator 10400 mAh jeszcze nie powiem czy się sprawdza, bo mam ją dosłownie kilka dni. Jest to 2 kamera tej firmy pierwszą mam w domu ale jest podpięta pod zasilanie i nie ma karty sim tylko wifi. Mam ją 2 lata, jedyny minus, to jak krzak w ogrodzie chodź trochę przypomina człowieka co rusz wykrywa go i przesyła powiadomienia na tel. Trzeba kombinować z wykluczaniem obszaru lub wyłączyć wykrywanie ludzi. Po za tym nie mam zastrzeżeń. Quote
Recommended Posts