bartek12 Posted March 16, 2023 Report Posted March 16, 2023 Witajcie, Czy ktoś może mi pomóc w pozycjonowaniu wizytówki google? Jak się za to zabrać? Quote
Edwards Posted March 16, 2023 Report Posted March 16, 2023 Jeśli nie masz zuełnie doświadczenia w takich dzialaniach, warto jest zastanowić się nad skorzystaniem z pomocy firmy. Pozycjonowanie strony internetowej oraz wizytówki google obejmuje wiele różnego rodzaju działań.I dobrze jest to oddać w ręce specjalistów: Możesz skontaktować sie na przykląd z firmą. Jest to agencja pozycjonowania stron internetowych. Mogą podpowiedzieć, jakie działania bedą tutaj najlepsze. Quote
ultimathule Posted April 25, 2023 Report Posted April 25, 2023 Ja zamiast pozycjonowania wizytówki zadbał bym bardziej o dobre opinie w niej dodane. Co z tego jak ktoś na nią trafi jak tam słabe opinie, z pewnością zrezygnuje i poszuka innej firmy. ____________________________ Quote
torton Posted July 7, 2023 Report Posted July 7, 2023 Cześć, macie jakieś tipy na pozycjonowanie wizytówki google w sytuacji kiedy działalność firmy prowadzona jest w kilku sąsiadujących ze sobą miejscowościach (10-15 km) Miejscowości 10-20 tys mieszkanców) (siedziba firmy znajduje się w jednej z miejscowości, prowadzi usługi) Poza tym czy warto jest korzystać z usługi firmy do pozycjonowania, czy jednak z usług freelancera jak tutaj ? Quote
rapter Posted October 18, 2024 Report Posted October 18, 2024 Patrzcie - nie są potrzebne cudowne metody, tylko proste działania, regularne, z zaangażowaniem.Konieczne jest stawianie na jakość i wtedy docelowo zrobicie swoje. Krok po kroku dojdziecie do zmiany, ale nic od razu.Pozycjonowanie to działania, które wymagają kompleksowości. Dopiero wtedy da się zrobić swoje. Quote
Antek39 Posted October 31, 2024 Report Posted October 31, 2024 Przyślij mi adres tej wizytówki i napisz na jakie frazy chciałbyś być widoczny? na e-mail rafal@albertkredyty.pl Quote
Recommended Posts