Paddington Posted October 29, 2023 Report Posted October 29, 2023 Jestem bardzo zadowolony z mojego domu ze ścianami z profilowanego drewna. Nie tylko zatrzymują ciepło, ale także tworzą niepowtarzalny wzór drewna, który pokocha cała rodzina. Zimą w środku zawsze jest ciepło i przytulnie, a my zaoszczędziliśmy mnóstwo pieniędzy na ogrzewaniu. Ale jakość wykonanej pracy ma ogromne znaczenie. Aby zbudować taki domy z bala okrągłego i mieli rację! Ci goście wykonali pracę terminowo i w wysokiej jakości![/size] Quote
Sołtys Michał Posted November 1, 2023 Report Posted November 1, 2023 Ja mam z cegły i też jestem zadowolony. Po dociepleniu i wymianie okien, pieca tym bardziej. Dom z drewna jest ok, ale wolę coś bardziej stabilnego. henryk 1 Quote
Vademecum Posted November 4, 2023 Report Posted November 4, 2023 Co za przyjemność mieszkać w karmie dla robali i grzyba ? Wapna i cegły nic nie przebije. henryk 1 Quote
Sołtys Michał Posted November 7, 2023 Report Posted November 7, 2023 To pewne, ale te domy sa konserwowane. Tylko czy to dobre dla naszego zdrowia. henryk 1 Quote
Vademecum Posted November 9, 2023 Report Posted November 9, 2023 ekologicznym konserwantem ? słabo wypada w konfrontacji z grzybem henryk 1 Quote
Sołtys Michał Posted November 10, 2023 Report Posted November 10, 2023 Jakimś tam są, ekologiczny tylko zapewne z nazwy. Ja generalnie wolę coś bardziej stabilnego. Bo koszta budowy domu pewnie są na plus chałupy z drewna. Ale do czasu. henryk 1 Quote
Recommended Posts