marcink90 Posted November 5, 2023 Report Posted November 5, 2023 Panowie wg was sprężarkę w 5714 bo mam możliwość wyłączenia lepiej jest wyłączyć czy niech chodzi? Wiadomo do pracy w polu jak orze to wyłączam bo mniej pali ale jak np ciągnik sobie jeździ przy obrządku w koło domu czy pracy z turem to ktoś mi mówił lepiej niech ona chodzi jak wy uważacie? Quote
ali Posted November 5, 2023 Report Posted November 5, 2023 Niby po co ma chodzić jak powietrze nie potrzebne Quote
Vademecum Posted November 5, 2023 Report Posted November 5, 2023 ale, jeśli coś nie chodzi to jak potrzebne będzie chodzić nie będzie, warto wyśrodkować i od czasu do czasu niech chodzi nawet jak nie jest potrzebna . Quote
marcink90 Posted November 6, 2023 Author Report Posted November 6, 2023 @Vademecum no właśnie też podobnie myślę jak Ty, w robocie chyba nie ma sensu ale tak w koło domu to chyba powinna wlaśnie pracować Quote
Recommended Posts