Vademecum Posted November 28, 2023 Report Posted November 28, 2023 Najgorszy bank, przestrzegam!!! Quote
Sołtys Michał Posted December 15, 2023 Report Posted December 15, 2023 A który jest dobry ? Dla mnie są podobne. Quote
Vademecum Posted December 15, 2023 Report Posted December 15, 2023 najgorsze spółdzielcze i pko, kiedyś getin był super, ale velo to kundel do getinu.Przeszedłem do credi agricol i lepiej ale bez szału, Lizingowy to paribas - wszystkie odmówiły tylko oni skredytowali mi auto, - apropo jutro odbieram kolejne sorento. i euro 5 !!! Quote
Sołtys Michał Posted December 16, 2023 Report Posted December 16, 2023 Kolejne Sorento? Tzn masz komis tych aut , czy po prostu następny model kupiłeś . Dla mnie to mało, który bank jest wart zaufania. Jestem w PKO i mbanku, kredyt mam w credit arciolle i spoko. Quote
Vademecum Posted December 17, 2023 Report Posted December 17, 2023 kolego, 4 lata temu kupiłem Sorento 2007 (w kredycie) a w kwietniu padł motor i sie go pozbyłem.Teraz trafiło sie 2010 i euro 5 więc cza było szukać banku do skredytowania go.Wszystkie mi odmówiły bo mam ponad 8 kredytów w velo i agricol, ale paribas nie odmówił.Euro 5 bo Kraków wprowadza zakaz wjazdu poniżej euro 5 dla dizli. Quote
Sołtys Michał Posted December 19, 2023 Report Posted December 19, 2023 Przykre bo to podobne niezłe samochody są. A, że fiksują z tymi normami i szantażują to niestety tak sobie dajemy. Quote
Vademecum Posted December 19, 2023 Report Posted December 19, 2023 Podobno mocno niedocenione, ale trzeba pilnować rozrządu i korozji Quote
Sołtys Michał Posted January 5, 2024 Report Posted January 5, 2024 Mało, który nie gnije. Merc gnije WV gniją. A rozrząd czy to pasek czy łańcuch na jedno wychodzi. Quote
Vademecum Posted January 6, 2024 Report Posted January 6, 2024 no, niebardzo na jedno bo jeden będzie w stówkach a drugi w tysiącach. Niektóre firmy robią napęd rozrządu od strony skrzyni i cza motor wyjmować a robocizna kosztowna. Quote
Sołtys Michał Posted January 10, 2024 Report Posted January 10, 2024 A to już ceny zależą od modelu i marki. raz łańcuch mocniejszy i lepszy, raz pasek. a wszytsko zależy od tego czy zdążysz w odpowiednim czasie by nie narobić sobie szkody. Quote
Vademecum Posted January 10, 2024 Report Posted January 10, 2024 no przy tym sorento niema podróbek i dlatego daje po kieszeni Quote
Sołtys Michał Posted January 11, 2024 Report Posted January 11, 2024 Mało popularny i dlatego. CE jeszcze nie opanowała produkcji. Quote
Recommended Posts