bartek12 Posted January 29, 2024 Report Posted January 29, 2024 Czy moglibyście polecić dobrej klasy urządzenie do biura? Jakie ekspresy do kawy są Waszym zdaniem polecane i godne rekomendacji? Quote
Edwards Posted January 29, 2024 Report Posted January 29, 2024 Hej. Tak się skłąda, ze jakiś czas temu kupowaliśmy ekspres do firmy i zdecydowaliśmy się na kupno w Tchibo Coffee Service: Zerknij sobie na ich modele finansowania. Mamy od nich sprzet w naszym biurze. Bardzo dobry ekspres do kawy, zaparza bardzo dobre w smaku i aromacie kawy. Nowoczesna technologia. Prosta obsługa, co jest dodatkowym atutem do częstego korzystania z jego możliwości. Quote
Sołtys Michał Posted February 1, 2024 Report Posted February 1, 2024 Każdy ma swoje typy. Ja pijam kawę rzadko więc cos super nie jest mi potrzebne. Quote
Vademecum Posted February 1, 2024 Report Posted February 1, 2024 Co to jest dobra kawa ? może być markowa , ale nie musi być dobra. Każdy ma swój gust i smak, ja nie lubie ani mocno gorzkiej, ani kwaśnej.Dawno, dawno, albo bardzo dawno temu była Tchibo granatowa exklusiw i ta mi smakowała, później z jakiś powodów produkcyjnych na plantacjach firma ogłosiła zmiane składu a zatem smaku, od tego czasu mamy obecne fikuśne opakowanie Tcbibo exkluziw niestety dla mnie jest obrzydliwa.Jak wiadomo wszelkie zmiany są na gorsze Quote
Sołtys Michał Posted February 1, 2024 Report Posted February 1, 2024 To prawda, jak cos poprawiają to zazwyczaj zepsują to co było dobre. Ja swego czasu zasmakowałem w Wosebie i to pijam. Ale ja pijam słabe kawy. Express kiedyś miałem Saeco jakiś wysoki typ kupiony za kupe kasy z 16 lat temu. 2 lata temu padła zawór, którego juz nie ma w serwisie. Szukałem w używanych, ale miały podobny defekt. Odpuściłem sobie po roku poszukiwania. Quote
torton Posted February 6, 2024 Report Posted February 6, 2024 Witam wszystkich! Bardzo proszę o poradę najlepiej z autopsji jaki ekspres sprawdziłby się do niedużego biura / salonu 3-5 pracowników + kilku klientów w trakcie dnia ? Chciałbym zamówić urządzenie w dobrej cenie, ale jednocześnie z porządnym wykonaniem: Co sądzicie o ekspresach od tej firmy? Dodam, ze zależy mi tutaj na maksymalnie prostej obsłudze urządzenia, Quote
Recommended Posts