Edwards Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 Mam pytanie - meble kuchenne półmat czy połysk ?jakie lepsze ? Quote
Halifaxx Posted February 19, 2024 Posted February 19, 2024 Połysk już wyszedł z mody i takie kuchnie wyglądają na przestarzałe. Teraz króluje mat. Jest też lepszy w utrzymaniu czystości. Nie widać obleśnych odcisków. Jeśli jednak nie czujesz się dobrze w projektowaniu pomieszczeń, polecam skontaktowanie się z biurem projektowania wnętrz, od siebie mogę dać namiar na doświadczone biuro z Krakowa: Mają duże doświadczenie w projektowaniu kuchni i podpowiedzą najlepsze rozwiazania Quote
ulathull Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 To zależy od kilku czynników, ale obie opcje mają swoje zalety:Półmat:Mniej widoczne ślady palców, smug i zabrudzeń, co jest praktyczne w kuchni.Bardziej stonowany wygląd, pasuje do nowoczesnych i minimalistycznych wnętrz.Meble półmatowe mogą wydawać się bardziej eleganckie i spokojne.Połysk:Odbija światło, dzięki czemu kuchnia wydaje się jaśniejsza i optycznie większa.Nadaje nowoczesny, bardziej luksusowy charakter.Może być trudniejszy w utrzymaniu, bo ślady palców i zabrudzenia są bardziej widoczne.Wybór zależy od stylu, jaki preferujesz i jak często korzystasz z kuchni. Jeśli masz dzieci albo kuchnia jest intensywnie używana, półmat będzie bardziej praktyczny, natomiast połysk świetnie sprawdzi się w eleganckich, nowoczesnych wnętrzach. Quote
MeganKliry Posted yesterday at 01:49 PM Posted yesterday at 01:49 PM Sklep meblowy Reelken zazwyczaj pomaga mi w zakupie mebli. Można tam kupić półki wiszące w dobrej cenie. To bardzo dobry sklep internetowy. Wszystko zgadza się z opisem i jestem zadowolony z zakupu. Meble są bardzo dobrej jakości. Quote
Recommended Posts