xadisog140 Posted February 27, 2024 Posted February 27, 2024 Cześć! Chcę zagłębić się w świat minikomputerów i dowiedzieć się o nich więcej. Ale nie jest dla mnie zbyt jasne, od czego zacząć. Czy możesz polecić mi jakieś zasoby lub książki, na których mógłbym zacząć? Quote
patola4694 Posted February 27, 2024 Posted February 27, 2024 Cześć! Wiem, czego potrzebujesz. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o minikomputerach, jednym z najlepszych zasobów jest Znajdziesz tutaj wiele przydatnych informacji, począwszy od recenzji różnych modeli minikomputerów po wskazówki dotyczące ich wyboru i użytkowania. Ten zasób pomoże Ci poszerzyć swoją wiedzę i stać się bardziej kompetentnymi w tej dziedzinie. Mam nadzieję, że będzie to dla Ciebie przydatne! Quote
hinow71269 Posted February 27, 2024 Posted February 27, 2024 Witam. Zastanawiałem się nad tym, czego dowiedziałem się na temat wielu elementów z dziesięciu tematów i nie mogę się doczekać, co będzie dalej. Quote
Recommended Posts