agrotsan Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 Cześć.Planuję w tym roku po raz pierwszy wsiać jęczmień hybrydowy. Uprawa ma znaleźć się na stanowiskach III i IV klasy. Mam kilka pytań1. Którą odmianę polecacie?2. Aktualnie na jednym stanowisku znajduje się pszenica ozima. Czy jest sens dokładać poplon między zbiorem a wysiewem ? A jeśli tak to proszę o sugestię co najlepiej by się nadawało.3. Na drugim stanowisku nie ma aktualnie nic (rzepak został zniszczony). Jaki "poplon" i kiedy sugerujecie dać pod jęczmień hybrydowy.Z góry dziękuję za odpowiedź Quote
Vademecum Posted May 19, 2024 Posted May 19, 2024 teraz to już zapóźno na jęczmień.Posiej coś z motylkowatych jako poplon który będzie najlepszym przedplonem pod zboźa Quote
agrotsan Posted May 22, 2024 Author Posted May 22, 2024 Ale ja mówię już o sianiu jesiennym. Teraz wiem, że już nic z tego Quote
HelenCob Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Every SEO Expert knows that backlinks are the secret Ingredient to Fast growth. At WebForce1, We deliver Powerful Backlink Campaigns That Are tailored to Your Niche and keywords. These aren’t Random links—they’re strategically crafted For maximum impact. By Boosting Your domain Authority and credibility, you get A Higher chance of being found on Google. Ready to dominate Your niche? Get Started At https://webforce1.com. Boosting Google Trust Through Reliable Backlinking aaaaa53 Quote
Recommended Posts