piotredy Posted September 5, 2024 Report Posted September 5, 2024 Witam mam trochę nietypową prośbę o doradzenie. Nie jestem rolnikiem jednak w ramach spadku otrzymałem w 50% udziałów w ciągnikach rolniczych. W ramach tego mam wybrać dla siebie jeden. Dosępne ciągniki przedstawiają się następująco: URSUS 4514 rok produkcji 1993 (4600MTH)iURSUS MF 255 rok produkcji 1987 (700MTH) (bez kabiny) Oba podobno w stanach bardzo dobrych Następnie posiadam 50% udziału w URSUS C360-3P 1986r. z któego mam zostać spłacony w stanie bardzo dobrym. Pytanie który z tych u góry lepiej wybrać i ile mogę zażadać spłaty za C360-3P Quote
kingagliwice Posted October 1, 2024 Report Posted October 1, 2024 hmm te roczniki ciągników to takie wiekowe raczej na eksponaty muzealne, i jeszcze z tego masz połowę, słabo widzę wartość tego spadku aczkolwiek można się pomylić, mimo wszystko auta to sobie za te ciagniki nie kupisz, może wystarczy na wynajem Quote
Recommended Posts