Jump to content

Recommended Posts

Posted

10 lat sól drogowa sprzedawana była jako spożywcza przez 3 firmy. A właściciele napewno sami też jeldi produkty z tą solą.

POLAK POTRAFI!

A odnośnie padłych zwierząt to czasami Ci którzy odbierają mówią (niby żartują), że jak jeszcze ciepła sztuka to na kiełbasy może się opchnie.

Posted
Dokłądnie Ojciec, ludzie różne rzeczy zrobią, żeby się tylko dorobić, szkoda tylko ze takie chwyty wykorzystuja. Co ciekawe najpierw babnili w ty ze jest niezdrowa, teraz znow ze sanepid nie wykryl nic groznego w niej. Jestem ciekawy jak to sie skonczy.
Posted
JA mam proste pytanie .Gdzie są służby odpowiedzialne za ochronę obywateli zg. z konstytucją,nie będe wymieniał bo za dużo trzeba by pisać.Za co im się płaci?PO 15 latach opierdalania pójdą na emeryturę ale czy zasłużoną?
Posted
W ogóle jak to wyglada. Przez takie afery wszyscy uczciwi traca. słyszałem w wiadmosciach ze w innych krajach juz nie beda od nas kupowac soli, np czesi. I co z tego ze zywność jest ok? Wystarczy ze raz się zdarzy i znajda inne rynki zbytu. Tylko kto na tym najwiecej straci?
Posted

Oto to co znalazłem na innym forum:

skopiowane od innego użytkownika!!!!skandal UWAGA TUSKOLAND KŁAMIE Pracuję w laboratorium nawozów sztucznych,na własny koszt zrobiłem analizę soli wypadowej serwowanej nam-POLAKOM w żywności od > 10 lat!. Poniżej przedstawiam skład:NaCl min 94,6 % H2O max 0,2 % SO42 - 5,2 % K4Fe(CN)6 - 31 mg/kg pH 5-9 najgorsze świństwo (RAKOTWÓRCZE!) to żelazocjanek potasu,substancja rakotwórcza przy systematycznym spożywaniu. Mój post jest usuwany,proszę uprzejmie o kopiowaniu tego składu chemicznego i przekazywanie dalej - wklejaj wszędzie gdzie się da!RATUJMY SWOJE i NASZYCH najbliższych ZDROWIE i ŻYCIE!Trują nas za wiedzą i ZGODĄ RZĄDU (dlaczego nie ujawniają firm-trucicieli?!)-w imię czego???!!SKANDAL i SZOK!!!!

Co o tym myślicie??

Posted
A ja powiem tak. Ludzie byli, są i będą pazerni, i zrobią wszystko aby zyskać, obojętnie jakim kosztem! Im częściej takie zachowania będą przechodzić bez echa tym częściej tacy ludzie będą to wykorzystywać aby się łatwo wzbogacić...
Posted
Echem sie odbiło w internecie. Poruszają tam naprawde wazne tematy, których w tv nie ma. Że chca nam inne kraje wprowadzic embargo na produkty, w tym co wazne na mieso, ze mnostwo przedsiebiorstw padnie, ze sanepid nic nie robil...Do tej pory nie wiadomo kto to rozprzestrzenial. Hm sprawa pewnie ucichnie i nic nie zrobia.
  • 3 weeks later...
Posted

co tam sól... ostatnio na zajęciach dowiedziałam się ze w moim okręgu zamieszkania ponad 60% rur wodonośnych to rury azbestowe, podejrzewam ze sytuacja podobnie przedstawia sie w innych rejonach Polski.

• 6 months later...
Posted

I jak wszystkie afery zamieciona pod dywan. Państwo nie będzie płacić emerytury jeżeli ktoś zejdzie przed 67. Ta sól drogowa na pewno pomoże zejść w ustawowym terminie.

senat.gov.pl/gfx/senat/userfiles/_public/k8/dokumenty/stenogram/oswiadczenia/wojciechowski/0805oa.pdf

senat.gov.pl/gfx/senat/userfiles/_public/k8/dokumenty/stenogram/oswiadczenia/wojciechowski/0805o.pdf

Nóż się w kieszeni otwiera.