Jump to content

Recommended Posts

Posted
mi inna firma z magdalanek nie zapłaciła 17 tys po 4 miechach dała z łachą 10 tys reszte musze sądownie naszczęście już przeszedłem tą machine biurokracji i czekam na egzekucje komorniczą :P
  • 4 weeks later...
Posted
życzę powodzenia dla mnie masarnia w Wierzbinach za świnie była mi winna 13 tyś. ,zbankrutowała poszedłem do sądu i wygrałem ,był komornik i dupa po zlicytowaniu masarni należności dostali pierwszo banki a dla drobnych rolników już nie starczyło i odwołania nic nie dały
Posted

Kochani, prawda jest tak że jest kolejna fala kryzysu i wszystkich odbiorców trzeba monitorować!!! czyli raz co najmiej na dwa tygodnie podjechać zobaczyć czy jest wszystko ok. jak nie to zabierać co się da za nim będzie sąd. Bo puźniej się tylko liczy na ochłapy. Ludzie szanawać swoją prace!!!!mniejszy limit-zapłać dostaniesz. czasami lepiej nie sprzedać niż sprzedać i za to pieniędzy nie wziąść bo to większa strata.

Uważajcie

Pozdrawiam

Posted
Ja mam na takich pomysł jeżeli nie jest tylko sp z o.o. to warto spisać weksel bez wypisywania i do tego załączyć informacje czego dotyczy. Jak się później firma nie chce wywiązać to nawet po jej zamknięciu można po nastu latach wypełnić weksel i sąd bez sprawy sądowej robi wymagalność i za 2 tygodnie można powoli odzyskiwać to co ktoś od nas wyłudził.
  • 4 weeks later...
Posted
najlepiej wychodzą z takimi mali rolnicy co nie rejestrują stada, pojedzie taki z 3 świnkami do pośrednika, dostanie z 30 groszy na kilu mniej ale odrazu przy wadze kasa do ręki, a człowiek jak chce na poważnie i legalnie to się tylko wrzodów i nerwicy dorobi
  • 2 weeks later...
Posted

Mnie również oszukała firma "Junior". Ostrzegam przed nią wszystkich rolników hodujących bydło. Właściciel Marcin Wiącek zalega mi z płatnością miesiąc, gdy do niego dzwonie obiecuje, że zapłaci za kilka dni po czy nie płaci.

Zastanawiam się jakich metod użyć, aby odzyskać pieniądze ...

Macie jakieś pomysły ?

• 3 weeks later...
Posted

Mnie również oszukała firma "Junior". Ostrzegam przed nią wszystkich rolników hodujących bydło. Właściciel Marcin Wiącek zalega mi z płatnością miesiąc' date=' gdy do niego dzwonie obiecuje, że zapłaci za kilka dni po czy nie płaci.

Zastanawiam się jakich metod użyć, aby odzyskać pieniądze ...

Macie jakieś pomysły ?

[/quote']

ja mam ten sam problem widze że nas jest sporo

Posted

czy ktoś sprzedawał bydło firmie >Junior< z Nowej Huty? uwaga bo są niewyplaclani' date=' już od miesiąca mi nie płacą ponad 10 tys.

[/quote']

Mnie Wiącek nie płaci od 2 miesięcy. Jestem ciekawy czy tobie zapłacił po tak długim czasie ?

Czy jest ktokolwiek komu Wiącek zapłacił ? Jeśli tak to po jakim czasie oraz jakich metod użył.

Serdecznie pozdrawiam.