Jump to content

Recommended Posts

Posted
c-330 i władimirec wydaje mi się najodpowiedniejszymi ciągnikami. Fergusony dużo kosztują jak na tyle ha. Zależy też jaką masz ziemię i do czego ten ciągnik ma być używany. Ja mam c-330 na 1,5ha i dużo się nie narobi, więc na twoje potrzeby też by starczył.
Posted
a co chesz na tych ha robić bo to jest najważniejsze pytanie a nie jaki cięgnik jeśli warzywa to nie c-330 a jak okopowe to mocniejszy wszystko zależy od tego co chcesz uprawiać
  • 2 weeks later...
Posted
Zależy co chcesz nim robić ale na takie gospodarstwo to najlepszy ursus c330 mało pali a jest bardzo wydajny i co najważniejsze bardzo mało awaryjny. I ceny też są nawet dość przystępne:)
Posted
Moim zdaniem najlepszy będzie WŁADYMIREC, Ursus c - 330 ma praktycznie taką samą moc jak Władek ale minimalnie c 330 lepiej radzi sobie przy rozbujaniu kosiarki rotacyinej ponieważ posiada tzw. pół - sprzęgło, i jest masywniejsza, ale Władek którego polecam moim zdaniem i tak jest lepszy bo obciążniki zawsze można zamontować. A jeżeli chodzi o podnośnik to jest chyba jedyny ciągnik którym można np docisnąć pługii jeżeli masz twardą glebę. W razie pytań to chętnie ci pomogę ale mimo wszystko polecam ukochanego WŁADZIA.
  • 1 month later...